navigatie overslaan

Doe-tips

Dit zijn de 9 leukste evenementen in juli. Keuze genoeg!

 • Leestijd 3
 • Gelezen 2370 keer

Ook in de maand juli is er weer genoeg leuks te doen in Twente. Om je een handje te helpen hebben we de aller-leukste evenementen van juli op een rijtje gezet. Waar ben jij bij? Benieuwd naar de complete agenda? Bekijk hier!

 1. 9

  Waan je in Afrika met deze te gekke artiesten!

  Op 1 en 2 juli is het Afrika festival in het Openluchttheater te Hertme. Dit festival is voor jong en oud want er zijn talloze dingen te doen. Naast prachtige Afrikaanse muziek kan je ook meedoen aan gave workshops, een lezing bijwonen en een exotische markt bezoeken. Waan je in het eerste weekend van juli voor heel even in Afrika. Gewoon in Hertme!

 2. 8

  Proef, beleef en geniet van Flavourite's Vineyard

  Lust jij wel graag een wijntje en zou je er zelfs iets meer over willen leren? Dan is het Flavourite's Vineyard wijnproeverij bij het Rusttheater in Reutum echt iets voor jou! Je kunt hier heerlijke wijnen proeven en masterclasses volgen. Alles staat in het teken van heerlijke wijnen.

 3. 7

  Hét jaarlijkse festival van Denekamp!

  Een festivalweekend gevuld met activiteiten en gezelligheid voor zowel jong als oud! 's Middags zijn er diverse activiteiten te doen en in de avond komt er muziek in de tent. Feest compleet!

 4. 6

  Beachvolleybal Betcity Eredivisie

  Deze gehele week staat Almelo in het teken van beachvolleybal! De voorafgaande week worden er allerlei activiteiten en toernooien georganiseerd op het zand. In het weekend barst de strijd los tussen de 12 hoogst geklasseerde dames- en herenduo's. Ben jij erbij?

 5. 5

  Open Dag FC Twente

  Altijd al wel een keertje bij het FC Twente stadion willen kijken in Enschede? Dan is dit je kans! Op zondag 16 juli gooit het stadion haar deuren open en kan iedereen - jong & oud - een bezoekje brengen. Gedurende deze dag zijn er allerlei activiteiten en festiviteiten

 6. 4

  Open WK Dino Fabriek T-Rex Track

  Altijd al in een dino pak een estafetteloop willen doen? Dan is dit je kans! Op zaterdag 15 juli is er een heuse open WK Dino Fabriek T-Rex Track. Met een team van vier personen loop je een hilarische hindernisestafette in Enschede. De opbrengst van de race gaat naar Stichting Kans voor een Kind. Let op; minimale leeftijd om mee te mogen doen is 18 jaar.

 7. 3

  Te land, ter zee en in de lucht!

  Ken je dat programma van vroeger nog, te land, ter zee en in de lucht? Tobbedansen is hierop gebaseerd en wordt georganiseerd op het Hulsbeek. Tijdens dit evenement gaan de deelnemers met een zelfgemaakte Tobbe zo snel mogelijk het parcour af. Kom je kijken, of waag je zelf een poging de snelste tijd neer te zetten?

 8. 2

  Springparadijs voor de kids

  De straten van het centrum van Rijssen zullen op zaterdagmiddag 22 en 29 juli omgetoverd worden tot een echt springkussenfestijn! Maar dat is nog niet alles, er is ook een basejump, hindernisbaan, draaimolen en genoeg lekker eten!

 9. 1

  Speciaalbier festival Haaksbergen

  Houd jij ook zo van speciaal biertjes? Dan is dit festival echt wat voor jou! Op de markt in Haaksbergen zullen allerlei soorten speciaal biertjes te verkrijgen zijn zoals IPA's, lagers en stouts. Het belooft een gezellige dag te worden met lekker eten, goede muziek en smaakvolle speciaal biertjes!

Wat vind je van dit artikel?