navigatie overslaan

Doe-tips

Winkeltijd! Vier fijne adresjes in Twente voor een nieuwe outfit of interieur.

  • Leestijd 2
  • Gelezen 2890 keer
  • Geschreven door Nicoline

Shop till you drop! Enschede is de winkelstad met het meest veelzijdige winkelaanbod van (inter)nationale ketens en lokale parels. Enschede kan zich met recht dé winkelstad van Oost-Nederland noemen. Houd je meer van kleinschalig? Ook dan hebben wij genoeg leuke tips. Wat dacht je van deze vier fijne adresjes!

Roetgerink Mode en Schoenen

Bij Roetgerink Mode en Schoenen vind je honderden Nederlandse én internationale fashionmerken, op meer dan 6.500 m². Altijd volgens de laatste modetrends. Wat je smaak ook is, hoe jong je ook bent, iedereen slaagt bij Roetgerink. In de gezellige Koffiekökk’n staat een gratis kopje koffie voor je klaar. Uitstekende service en een unieke beleving.
Enter | www.roetgerink.nl

Toff Kidswear

Mode voor kids en teens met uitgebreide collecties van populaire merken. Naast de alom bekende collecties van Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s, Garcia, Pepe Jeans, Vingino en Crush Denim voor girls & boys, is er ook een groot aanbod aan exclusieve designermerken met DSquared2, Iceberg, CP Company, Armani, Hugo Boss en Lyle&Scott voor de jongens en Reinders, Donna Karan New York, Jacky Girls, KIE-Stone, IKKS en Ai&Ko voor de meiden. De jassen van onder andere Napapijri en Airforce maken het assortiment compleet.
Alle filialen van Toff Kidswear zijn tevens op zondag open van 13.00 tot 17.00 uur.
Toff Kidswear Hengelo: De Wetstraat 17 Hengelo
Toff Kidswear Enschede: Van Loenshof 6 Enschede
Toff Kidswear Zwolle: Achter de Broeren 18 Zwolle
Toff Kidswear Arnhem: Koningsstraat 16 Arnhem
Enschede & Hengelo | www.toffkidswear.nl

Scooter

Opvallend eigenwijs, onderscheidend en ook non-conformistisch. Scooter heeft bijzondere mode voor eigenzinnige en merkwaardige vrouwen. Scooter dameskleding & accessoires staat bekend om de diversiteit van haar kledingmerken. De combinatie van alle merken zorgt voor een vrouwelijke, eigentijdse, krachtige en een beetje baldadige uitstraling. Laat je vooral verrassen.
Enschede | www.scooterenschede.nl

Goods4home

Een eigen samengestelde collectie met originele interieur en lifestyle producten, dat is Goods4home. Voor de laatste woontrends en accessoires kom je naar de gezellige Haverstraatpassage in Enschede. De combinatie van Afrikaans design met strak Scandinavisch maakt dat de winkel een heel eigen, unieke sfeer heeft.
Enschede | www.goods4home.nl

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Nicoline

Nicoline is semi-tukker, geboren in Den Haag maar inmiddels woont ze al meer dan haar halve leven in Enschede, waar ze nooit meer weg wil.