navigatie overslaan

Slaaptijd!

Overnachten op de Sallandse heuvelrug. Wakker worden tussen de korhoenders

  • Leestijd 3 min
  • Gelezen 4997 keer

De Sallandse Heuvelrug: ja hoor, dat klinkt alsof je ergens hoog en droog zit. In ons koude kikkerlandje? Ja dus! De Sallandse Heuvelrug is op zijn hoogste punt 75 m. boven NAP. En is bekend om o.a. de Hellendoornse Berg, de Holterberg en nog een aantal bergen. Oké, die bergen zijn misschien wat overdreven, maar dat de omgeving prachtig is: dat is eerder te zwak uitgedrukt!

En zeg zelf, hoe kan je het beste van een prachtig gebied genieten? Precies: door er te overnachten!

Camping Holterberg
Camping Holterberg

Beleef de Sallandse Heuvelrug op een camping

Ook kampeerders heb je in alle soorten en maten. De Sallandse Heuvelrug op een camping beleven kan dan ook op veel manieren. Ben je op zoek naar een luxe camping of ben je je wilde haren nog niet kwijt en wil je zo dicht mogelijk bij de natuur jouw slaapmatje uitrollen? Een natuurcamping op de Sallandse Heuvelrug heet je hartelijk welkom! Ook minicampings op de Sallandse Heuvelrug bieden een oase van rust, tussen het prachtige natuurschoon van het bijzondere coulisselandschap en de bosrijke heuvelrug.

Hoog Holten
Hoog Holten

Overnachten met een dak boven je hoofd

Slaap je toch liever lekker droog onder een dak? Is een stenen muur om je heen toch wel prettig? Een B&B op de Sallandse Heuvelrug is een knusse optie. Je maakt heel direct contact met de vriendelijke bewoners. Soms eet je gewoon je ontbijtje met deze beste mensen. En voor info over de omgeving ben je juist bij hen op het juiste adres. Ze doen niets liever dan vertellen over hun mooie woonplek, waar ze met recht apetrots op zijn. Mag het allemaal wel iets luxer en groter, dan is op de Sallandse Heuvelrug een hotel boeken een heerlijk idee. Lekker makkelijk wat betreft het eten. Zorgeloos de dag doorbrengen in één van de mooie reservaten of romantisch op de hei en daarna gewoon aan kunnen schuiven voor een uitstekend diner. Wat wil een mens nog meer?

Lekker veel te doen op de Sallandse Heuvelrug op een vakantiepark

Op stap met de kinderen en dus op zoek naar animatie, zwembad of andere entertainment? Een Sallandse Heuvelrug bungalowpark kan deze dromen zomaar waar maken. De kinderen maken de dame van het animatieteam gek, je man ligt zich te vergapen aan al het natuurschoon bij het zwembad en jij hebt eindelijk tijd voor een goed boek...

Uitkijkpunt
Uitkijkpunt

Op de Sallandse Heuvelrug een vakantiepark uitkiezen voor jouw welverdiende vakantie combineert de privacy van je eigen huisje met de gezelligheid van mede-vakantiegangers en daarbij niet te vergeten de pracht en schoonheid van de omgeving én van haar bewoners natuurlijk. Een Sallandse Heuvelrug bungalowpark zou eigenlijk gewoon hoog op jouw bucket list moeten staan!

Voor ieder wat wils

Duidelijk dus: voor ieder wat wils in deze super omgeving. Of je nu kiest voor luxe of juist de eenvoud van een natuurcamping op de Sallandse Heuvelrug: je bent overal zo warm welkom dat je helemaal niet meer naar huis wilt... Je bent gewaarschuwd!

Bekijk hier het accommodatie aanbod.

Wat vind je van dit artikel?