Oerboerderij

Op de voormalige hooizolder van de oerboerderij is het tegenwoordig prettig vergaderen dankzij het 12 meter lange raam met leuk uitzicht op de natuur. Je kunt deze boerderij huren per dag of inclusief overnachten voor meerdere dagen. Goede wifi en alle apparatuur zijn vanzelfsprekend aanwezig.

Unieke accommodatie

Op deze historisch mooie plek in De Lutte staat een typische Twentse boerderij (Jan Jans begin 1900) die helemaal getransformeerd is tot een accommodatie voor maximaal 20 personen. Erve Middelkamp is een stoere plek geworden waar je terug kunt naar de essentie en waar je vooral jezelf kunt zijn. Alle opsmuk is weggelaten maar het is wel helemaal van deze tijd. Het is helemaal ingericht voor “samen”. Samen eten en samen praten rond het vuur. Bijzonder geschikt voor inspiratiesessies en thema-sessie waarbij men juist niet voor een 5 sterren omgeving gaat.

Samen terug naar de essentie!

Kosten

Kosten vanaf 595 euro voor een hele dag en vanaf 1295 euro voor 2 dagen inclusief overnachten. Er zijn 14 kamers waarvan 3 met 2 aparte bedden dus maximaal 17 zakelijke gasten zijn mogelijk. Wanneer iedereen een eigen kamer heeft maximaal 14 personen.

Of bekijk de website www.drostes.nl/oerboerderij/vergaderen-in-de-oerboerderij/

contactinformatie

voorzieningen

Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter