navigatie overslaan

Twente biedt uitstekende mogelijkheden voor het houden van een congres, conferentie, vergadering, beurs of een andere zakelijke bijeenkomst. De combinatie tussen levendige steden en het verrassende coulisselandschap maakt dat Twente unieke congres- en vergaderlocaties heeft.

Waarom Twente?

Hightechregio van Nederland

Variërend van kleinschalige en luxe hotels tot theaters, congrescentra en evenementenlocaties. Twente is de meest ondernemende hightechregio van Nederland door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, Hogescholen zoals Saxion en meer dan drieduizend hightechbedrijven en instellingen, waarvan vele startups. En ben je al bekend met 'de Tukker'? Hij is levensecht, nuchter en gastvrij. We doen hier wat we zeggen en zijn betrouwbaar, flexibel en leveren kwaliteit. De grote Twentse merken zijn hiervan een bewijs.

De perfecte locatie

In Twente zijn er tal van inspirerende vergaderlocaties voor een zakelijke bijeenkomst. Welke locatie je ook kiest, je wordt altijd verrast, bijvoorbeeld door de combinatie van levendige steden, het kenmerkende coulisselandschap en de gastvrijheid van de Tukkers. Maar welke vergaderruimte past nou perfect bij jouw zakelijke bijeenkomst? Wij helpen graag. Vind via 3 stappen de perfecte locatie. Let wel: momenteel binnen maximaal 30 personen, buiten maximaal 50 personen.

Sterrenniveau

In Twente kun je op veel bijzondere vergaderlocaties een meeting of incentive basic houden. Kirsten: “Maar het kan ook luxer, tot aan een stijlvol diner op een unieke locatie. Denk aan toprestaurants als Tuindorphotel & restaurant ’t Lansink, Landhuishotel & restaurant De Bloemenbeek en De Swarte Ruyter. Daar staat de combinatie van de sfeer van toen en de luxe van nu garant voor succesvolle bijeenkomsten. Daarbij geniet je van de inspirerende service, fraaie uitzichten en lommerrijke tuinen en terrassen.”

#visittwente