Een zakelijke bijeenkomst organiseren in tijden van Corona, kan dat? Bijeenkomsten met inachtneming van 1,5 meter afstand mogen weer georganiseerd worden. Binnen maximaal 30 personen, buiten maximaal 50 personen. Laten we in Twente nou plek zat (ruimte genoeg) hebben om deze afstand te kunnen bewaken. Genoeg mogelijkheden voor een congres, conferentie, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst op 1,5 meter afstand. Zowel binnen als buiten beschikken wij over prachtige locaties.

Zomaar een greep uit ons aanbod

 1. Landgoed de Uitkijk

  Landgoed de Uitkijk is een sfeervol hotel-restaurant in Hellendoorn, gelegen aan de rand van …

 2. De Johanneshoeve

  Vele mogelijkheden: Bed & Breakfast, appartementen, groepsaccommodatie en vergaderruimte en …

 3. Droste's Herberg

  GEEN HAAST! Ontdek het heerlijke ritme van het platteland. Bijzondere accommodaties, ingetogen …

 4. U Parkhotel

  Bij U Parkhotel treft u gasten uit de wetenschap en het bedrijfsleven. Op de begane grond vindt …

 5. Hotel 't Kruisselt

  Ongestoord vergaderen in een prettige, ongedwongen ambiance met optimale mogelijkheden voor …

 6. Holland Casino Enschede

  Een zakelijke bijeenkomst organiseren in een inspirerende en unieke omgeving, waarbij …

Volop mogelijkheden in Twente op 1,5 meter afstand!

Twente biedt uitstekende mogelijkheden voor het houden van een congres, conferentie, vergadering, beurs of andere zakelijke bijeenkomst. De combinatie tussen levendige steden en het verrassende coulisselandschap maakt dat Twente unieke congres- en vergaderlocaties heeft. Variërend van kleinschalige en luxe hotels tot theaters, congrescentra en evenementenlocaties. Twente is de meest ondernemende hightechregio van Nederland door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, Hogescholen zoals Saxion en meer dan drieduizend hightechbedrijven en -instellingen, waarvan vele start-ups. En ben je al bekend met ‘De Tukker’? Hij is levensecht, nuchter en gastvrij. We doen hier wat we zeggen en zijn betrouwbaar, flexibel en leveren kwaliteit. De grote Twentse merken zijn hiervan een bewijs.

De perfecte locatie

In Twente zijn er tal van mogelijke locaties voor een zakelijke bijeenkomst. Welke locatie je ook kiest, je wordt altijd verrast, bijvoorbeeld door de combinatie van levendige steden, het kenmerkende coulisselandschap en de gastvrijheid van de Tukkers. Maar welke locatie past nou perfect bij jouw zakelijke bijeenkomst? Wij helpen graag. Vind via 3 stappen de perfecte locatie. Let wel: momenteel binnen maximaal 30 personen, buiten maximaal 50 personen.

Sterrenniveau

In Twente kun je op veel plekken een meeting of incentive basic houden. Kirsten: “Maar het kan ook luxer, tot aan een stijlvol diner op een unieke locatie. Denk aan toprestaurants als Tuindorphotel & restaurant ’t Lansink, Landhuishotel & restaurant De Bloemenbeek en De Swarte Ruyter. Daar staat de combinatie van de sfeer van toen en de luxe van nu garant voor succesvolle bijeenkomsten. Daarbij geniet je van de inspirerende service, fraaie uitzichten en lommerrijke tuinen en terrassen.”