navigatie overslaan

In Twente weten we er wel raad mee

5x vergaderen op z'n Twents.

 • Leestijd 2 min
 • Gelezen 2392 keer

Of het nu is voor een congres, conferentie, beurs, teamsessies of vergadering, Twente biedt je letterlijk en figuurlijk een flinke hoeveelheid ruimte. Ruimte om te experimenteren waardoor de écht spannende nieuwe ideeën tot leven komen. Tukkers laten je vrij voelen. Vrij van regels en beperkingen. Vrij van denken in gebaande paden. Deze mentaliteit maakt Twente tot de meest ondernemende top-technologische regio van Nederland is. Plan je volgende vergadering in Twente, wij geven je wat tips mee:

 1. De klok gaat uit

  Timemanagement op z’n Twents. We vergaderen hier niet om het vergaderen. Maar nemen de tijd en aandacht. Niks “moeten” zorgt er automatisch voor dat je ontspant en er ruimte in je hoofd ontstaat voor de beste ideeën. We gaan namelijk altijd voor het beste resultaat.

 2. Durf anders te denken

  We zeggen hier wat we denken. Ook al wijkt dat af van een ander. Tukkers staan bekend om hun eigenzinnige karakter, wat er voor zorgt dat nieuwe inzichten op tafel komen. Durf van de gebaande paden af te gaan en laat je niet leiden door “hoe ’t heurt”.

 3. Doe het samen

  Voel je betrokken bij elkaar en toon respect. Teambuilding is niets meer of minder dan de dingen gewoon samen oppakken. In Twente gaat dat al snel automatisch omdat “noaberschap” in ons DNA zit verweven. Er is hier altijd wel iemand die kan helpen, of iemand kent die kan helpen, of iemand kent die iemand kent die kan helpen.

 4. Neem jezelf niet te serieus

  Voel je vooral niet beter dan een andere. Daar hebben we een hekel aan en prikken we zo doorheen. Met wat zelfspot zetten we jou en onszelf altijd weer met beide benen op de grond. Trots zijn we hier zeker wel, maar dit dragen we bescheiden uit.

 5. Gewoon doen!

  Toon lef en durf, ga gewoon aan de slag! Geen ellenlange rapporten, maar een pragmatische aanpak. Pak de ruimte om te experimenteren en stuur gaandeweg bij. En doe vooral wat je belooft: woord is hier woord.

 6. Genoeg redenen om naar Twente te komen!

  Nu je alle tips hebt gelezen, zit er maar één ding op én dat is je volgende vergadering, congres of beurs in Twente te houden. Wil je meer informatie over Congresregio Twente én weten wat de mogelijkheden allemaal zijn?

Wat vind je van dit artikel?