navigatie overslaan

Typisch Twents

Dit zijn de bijzondere vergaderlocaties in Twente.

  • Leestijd 3 min
  • Gelezen 2595 keer

Twente heeft veel bijzondere vergaderlocaties waar je vergadert als nooit tevoren. Vergader in De Grolsch Veste of zoek de natuur op en vergader midden op het water. En wat dacht je van de vergadering combineren met een overnachting of leuke activiteiten zoals een bierproeverij?

Unieke vergaderlocaties

Unieke vergaderlocaties helpen jou om een vergadering te organiseren die indruk maakt. Ook zorgt vergaderen op een andere locatie voor nieuwe prikkels waardoor de creativiteit stijgt en je je beter focust. Doe er nog een schepje bovenop en vergader midden in de natuur. Outdoor Challenge Park biedt jou en je team de gelegenheid om midden op het water te vergaderen. Bij aankomst staat er aan de oever van de vijver een vlot voor jullie klaar. Vaar hiermee naar het midden van de vijver om ongestoord te vergaderen. Is het regenachtig? Neem dan plaats in de originele Laplandse tipi. Als het wat kouder is, zit je samen rond de grote houtgestookte open haard.

Een andere bijzondere vergaderlocatie is De Grolsch Veste, het stadion van FC Twente. Deze locatie heeft meer dan 20 verschillende ruimtes met plek voor 10 tot wel 30.000 personen. Voor verschillende zakelijke events zit je hier dus goed. Vanuit de vergaderlocatie heb je een uniek uitzicht. Ruik het gras en laat je inspireren en de creativiteit stromen. Als kers op de taart kun je een stadiontour toevoegen waarbij je een exclusief kijkje neemt in de catacombe van De Grolsche Veste.

Vergaderen in De Grolsche Veste
Vergaderen in De Grolsche Veste

En wat dacht je van vergaderen bij een bierbrouwerij? Dat kan bij het Twentse Bierbrouwerij en Proeflokaal. Deze bijzondere vergaderlocatie in een groene omgeving biedt twee zakelijke ruimtes, namelijk De Hopkamer en De Moutzolder. De Hopkamer biedt plaats tot 40 personen en De Moutzolder biedt plaats tot 125 personen. Sluit de dag goed af met een bierproeverij.

Huur een vergaderruimte

Zoek een bijzondere vergaderlocatie uit om te vergaderen met een frisse blik. Huur bijvoorbeeld een vergaderruimte bij De Swarte Ruijter in Holten. Vergaderen doe je in een van de twee speciale ruimtes: de Heerenkamer en de Opkamer. Deze ruimtes zijn van alle faciliteiten voorzien waardoor je in alle rust kan vergaderen. In de twee vergaderruimtes is het ook mogelijk om te lunchen of dineren. Een snelle zakelijke lunch is uiteraard ook mogelijk in het restaurant.

De Woeste Wieven is een eeuwenoude verbouwde kloosterboerderij in Twente. Op deze bijzondere vergaderlocatie in landelijk gebied vergader je in kleine gezelschappen tot 20 personen. Wil je met een grotere groep vergaderen? Huur dan de sfeervolle podiumzaal. Het is mogelijk om de vergadering te combineren met catering. Wat je ook wenst, alles is mogelijk. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische streekproducten.

Vergaderen en overnachten

Vergaderen combineren met een overnachting doe je in het U Parkhotel. Met een boardroom op de 9e etage van het hotel, vergader je hier met panoramisch uitzicht. In deze inspirerende omgeving ben je voorzien van alle faciliteiten om een succesvolle dag te beleven. ‘s Avonds is het mogelijk om samen de dag af te sluiten in het à la carte restaurant. Of dineer in de boardroom waar jullie ‘s middags hebben vergaderd. Als je wilt, kun je zelfs de acht kamers op deze verdieping reserveren waardoor je ook nog eens overnacht met panoramisch uitzicht.

Vergaderen bij U Parkhotel
Vergaderen bij U Parkhotel

Ook bij Parkhotel de Wiemsel combineer je een stevige vergadering met een overnachting. Door de ligging van het hotel kun je in alle rust vergaderen. Tussen het vergaderen door kom je op adem in het park rondom het hotel. Na een intensieve maar nuttige dag op deze bijzondere vergaderlocatie, kan iedereen zich terugtrekken op een van de kamers of suites.

Wat vind je van dit artikel?