navigatie overslaan

Typisch Twents

Inspirerende vergaderlocaties in Twente.

  • Leestijd 4 min
  • Gelezen 3808 keer

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie? Je vindt ze overal in het gastvrije Twente! Of je nou een werkafspraak maakt in een gezellige stad, een meeting aan het water hebt of een bijzondere vergadering in het bos boekt, je zult vol met ideeën terugkeren na een geslaagde dag.

Inspirerende vergaderlocaties in Twente

Profiteer van échte gastvrijheid, moderne faciliteiten en ruimte in een inspirerende vergaderlocatie in Twente. Je vindt ze in bruisende steden zoals Enschede, Hengelo en Almelo, maar ook op het platteland, in de bossen en aan het water vind je tal van inspirerende vergaderlocaties! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Landgoed De Wilmersberg in De Lutte. Hier voel je je gelijk welkom! Kies voor bijzonder vergaderen op een uitgestrekt landgoed van maar liefst 14 hectares groot. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden op het gebied van actieve breaks, evenementen en incentives. Parkhotel de Wiemsel in Ootmarsum biedt eveneens veel rust en ruimte. De inspirerende vergaderlocatie biedt hypermoderne vergaderruimtes, hotelkamers en een groot binnenbad. Ideaal dus!

Wil je eens anders vergaderen? Plan dan jouw volgende vergadersessie bij Resort Bad Boekelo nabij Enschede. Deze locatie biedt zeven grote multifunctionele zalen met daglicht, airconditioning en een heus dakterras. Na een intensieve dag rust je uit in het fijne wellnesscentrum. Aan een kabbelende beek vind je Landhuishotel De Bloemenbeek. Kies voor deze unieke vergaderlocatie met directe uitloop naar prachtige tuinen. Laat je ook verrassen door de koks tijdens een uitgebreide lunch of diner. Landhuishotel De Bloemenbeek is the place to be voor een inspirerende vergadering.

Resort Bad Boekelo
Resort Bad Boekelo

De meest bijzondere vergaderlocaties

Ook voor bijzondere vergaderlocaties ben je in Twente aan het juiste adres. Is jouw volgende meeting op een heus vliegveld, in een museum of in een Twentse bierbrouwerij? Strijk bijvoorbeeld met collega's neer op Vliegveld Twenthe in Enschede. Dit reusachtige terrein biedt tal van mogelijkheden: van een vergadering tot een bedrijfsfeest. Deze bijzondere vergaderlocatie biedt eveneens een flexibel en proactief team die kan assisteren. Of kies voor Natura Docet Wonderryck Twente. Buiten reguliere openingstijden kun je namelijk (een deel van) het museum afhuren. De bijzondere vergaderlocatie beschikt over diverse expositieruimtes, een brasserie, een filmzaal en een kleine vergaderzaal.

Ben je een liefhebber van vergaderen in de natuur? Dan mag je Recreatiepark Het Lageveld niet overslaan. Deze inspirerende en bijzondere vergaderlocatie ligt bij Wierden. Vergaderen doe je hier bijvoorbeeld op het strand! Je profiteert van een ruim strandpaviljoen met eigen gastheer en medewerkers. En wat is er nou beter dan vergaderen en nadien bierproeven? Doe het bij de Twentse Bierbrouwerij en Proeflokaal. Midden in een prachtige groene omgeving vind je deze inspirerende vergaderlocatie. Er zijn twee zakelijke ruimtes: De Hopkamer en De Moutzolder. Combineer je vergadersessie met een leuke workshop of presentatie!

Unieke vergaderlocaties in de stad

Twente is ook de plek voor een unieke vergaderlocatie in de stad. Zo is je vergadering altijd makkelijk bereikbaar en wandel je in no-time naar verschillende restaurants of bars. Vergaderen met een uitzicht doe je bij U Parkhotel in Enschede. Je vindt hier maar liefst 12 conferentiezalen, een boardroom met panoramisch uitzicht en 72 hotelkamers. Je kunt er dus alle kanten op! En ben je het vergaderen even zat? Wandel dan door de groene omgeving van het park. Verderop in Enschede vind je voetbalstadion De Grolsch Veste. Dit is met recht een unieke vergaderlocatie. Voor ieder zakelijk doel vind je er een passende oplossing! Vergader met uitzicht op het voetbalveld, inclusief gratis parkeervoorzieningen, uitgebreide cateringmogelijkheden en high-tech faciliteiten.

Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink
Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink

Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink in het altijd gezellige Hengelo biedt ook tal van mogelijkheden op het gebied van bijeenkomsten, vergaderingen en presentaties. Alle zalen hebben gratis Wi-Fi en veel daglicht. Wil je je werksessie op deze unieke vergaderlocatie in stijl afsluiten? Reserveer dan voor een borrel en/of diner in het bijbehorende restaurant. Het Van der Valk Theaterhotel Almelo is perfect voor zowel zakelijke als particuliere gasten. Er heerst een authentieke gastvrijheid in deze bijzondere vergaderlocatie. Beleef een onvergetelijk verblijf in dit hotel met 18 multifunctionele zalen, 196 hotelkamers en een breed theateraanbod.

Anders vergaderen? Het kan in Twente!

Zoals je hebt kunnen lezen is Twente dé plek voor anders vergaderen. Van een grootschalig vliegveld nabij Enschede tot een unieke vergaderlocatie op een landgoed. En van een paviljoen aan het strand tot een heus theaterhotel in Almelo. In Twente hoef je niet lang te zoeken naar inspirerende vergaderlocaties. Uiteraard vind je bij elke bijzondere vergaderlocatie Twentse gastvrijheid, hoogstaande apparatuur en een locatie in of nabij de prachtige natuur. Kies jij ook voor vergaderen in Twente?

Wat vind je van dit artikel?