Typisch Twents

Vergaderen in coronatijd in Twente

Leestijd 4 minuten 255 x bekeken

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat we anders zijn gaan vergaderen. Het vergaderen in coronatijd focust zich voornamelijk op online samenkomsten, maar we kunnen ons voorstellen dat je je collega’s graag fysiek spreekt. Coronaproof vergaderen doe je op één van de ruime en moderne congres- en vergaderlocaties van Twente!

Vergaderen in coronatijd: kom naar Twente!

Ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen in coronatijd? Dan ben je in Twente op de juiste plek. Hier vind je tal van congresruimtes waarbij je optimaal afstand kan houden, voor zowel kleine als grote gezelschappen. Tegelijkertijd profiteer je van echte Twentse gastvrijheid, veelzijdige culinaire opties en de mogelijkheid om zó de natuur in te wandelen. Wordt het een locatie in de natuur van Recreatiepark Het Hulsbeek, aan een kabbelende rivier of in het centrum van het bruisende Enschede? Vergaderen in coronatijd doe je dus het beste in Twente!

Hier kun je coronaproof vergaderen

Zoals je hebt kunnen lezen is coronaproof vergaderen in Twente geen probleem. Vergaderen in coronatijd doe je bijvoorbeeld bij Landgoedhotel De Wilmersberg in De Lutte. De weg naar deze congreslocatie is al fantastisch! Je slingert door bossen en langs glooiende weilanden. Bij aankomst voelt jouw hele team zich meteen welkom. Coronaproof vergaderen doe je hier in een moderne vergaderzaal die van alle gemakken is voorzien. Profiteer van onbeperkte koffie, cappuccino, espresso en thee. Daarnaast kun je er perfect lunchen en overnachten. Of combineer jouw vergadersessie met een gave buitenactiviteit! Eveneens gelegen in de prachtige natuur bij De Lutte is Landhuishotel De Bloemenbeek. Hier kies je uit maar liefst 11 verschillende vergaderzalen, voorzien van Smart TV en gratis WiFi. Na het coronaproof vergaderen wandel je vol nieuwe ideeën over dit royale landgoed.

Van der Valk Theaterhotel Almelo
Van der Valk Theaterhotel Almelo

Zoek je een congres- of vergaderlocatie in de stad? Ook dan zijn er verschillende opties. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het Van der Valk Theaterhotel Almelo. Dit viersterrenhotel is namelijk voorzien van 18 multifunctionele zalen. Daarnaast combineer je dit gemakkelijk met een overnachting in één van de 196 kamers en suites, een overheerlijk diner of theatervoorstelling. De zalen zijn voorzien van een ventilatiesysteem waarbij 100% buitenlucht wordt gebruikt. Hierdoor is het de perfecte plek om coronaproof te vergaderen. Ook U Parkhotel in Enschede is bij uitstek geschikt voor vergaderen in coronatijd. De 12 conferentiezalen zijn zeer ruim en modern. Bovendien kun je vergaderen in het boardroom op de 9e etage van het U ParkHotel. Dan geniet je ook van een waanzinnig panoramisch uitzicht over de stad en de omliggende natuur. Tijdens een break wandel je zó deze natuur in. Hoe fijn is dat?

Wat dacht je van lekker buiten vergaderen?

Frisse lucht is natuurlijk erg belangrijk dus wat is er nou beter dan buiten vergaderen? Ook afstand houden is geen probleem in de Twentse buitenlucht. Gelegen op Landgoed Het Hulsbeek in Oldenzaal vind je Erve Hulsbeek. Dit is een unieke buitenlocatie die ideaal is voor conferenties, vergaderingen, trainingen en brainstormsessies. Doe dit bijvoorbeeld op het ruime terras met uitzicht op de vijver. Of ga samen vergaderen op een zandstrand, in het bos of tussen de heide. Na het vergaderen kun je er eveneens goed dineren in het restaurant of napraten in café "De Oude Potstal". In het landelijke Lattrop vind je Landgoed de Holtweijde. Hier kun je zowel binnen als buiten vergaderen. Een vergaderarrangement is hier inclusief koffie, thee, echte Twentse krentenwegge, WiFi en een luxe broodjeslunch.

Landgoed de Holtweijde
Landgoed de Holtweijde

Buiten vergaderen omgeven door de natuur? Dat kan bij Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn. Op het terras van dit hotel en restaurant weet je zeker dat je volgende meeting geslaagd is. Onder het genot van fluitende vogels, ritselende bladeren en een verfrissend drankje ga je hier buiten vergaderen. Voor een lekkere lunch en diner of comfortabele overnachting ben je hier ook aan het juiste adres. Of ga buiten vergaderen in coronatijd bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert. Deze eeuwenoude kloosterboerderij biedt een Keltische bomentuin en een buitentheater-opstelling geschikt voor trainingen en vergaderingen. Na het coronaproof vergaderen kun je genieten van overheerlijke biologische streekproducten.

Andere vergaderlocaties in Twente

Vergaderen in coronatijd doe je bijvoorbeeld ook bij Concordia aan de Oude Markt in Enschede. De theaterzaal van Concordia is namelijk te huur voor bedrijven. Er is een lijsttoneel met verhoogd podium en 140 zitplaatsen, aan ruimte geen gebrek dus! Daarnaast is de "blauwe zaal" voorzien van 79 stoelen en de "paarse zaal" biedt ruimte aan 50 bezoekers. Of neem plaats in de vergaderzaal of op het grote terras van De Swarte Ruijter in Holten. De vergaderruimtes zijn van alle moderne faciliteiten voorzien. Sluit je dag geslaagd af met een diner onder leiding van een sterrenchef. Vergaderen in coronatijd doe je dus in het mooie Twente!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

 2. Doe-tips

  Plekken waar de zon het langst schijnt. 5 mini-belevingen op hoogte.

 3. Een moment met

  Johanna ter Steege: "Als ik in Twente kom dan voelt het als mijn thuis!"

  Geschreven door Maika
 4. Op eigen wijze

  Dauwtrappen in Twente: zo stappen Tukkers in alle vroegte op de fiets.

  Geschreven door Bertine & Vincent

Tip je vrienden

facebook twitter