navigatie overslaan

Typisch Twents

Vergaderen in de natuur van Twente

  • Leestijd 4 min
  • Gelezen 3393 keer

Op zoek naar een inspiratievolle omgeving als vergaderlocatie? Ga dan vergaderen in de natuur! Kies voor een unieke plek omringd door hoge bomen, aan het water of tussen de landerijen. Lees hier alles over vergaderen in de natuur.

Vergaderen in de natuur van Twente

Vergaderen in de natuur? Uitstekend plan. Vergaderen in de Twentse natuur? Nóg beter zelfs! Het mooie Twente is de perfecte plek voor jouw volgende vergadering, congres of ander werkoverleg. Je bevindt je namelijk midden in de groene natuur, maar altijd nabij een gezellige stad of dorp. Laat je collega’s en jezelf verwennen door onze gastvrije Twentenaren. Vergaderen in de natuur doe je bijvoorbeeld bij Recreatiepark Het Hulsbeek. Tussen de werkoverleggen door wandel je zó de bossen in! Of bewonder de zwemvijvers, stranden en heidevelden. Zo ben je verzekerd van een inspirerende meeting.

Of kies voor Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn. In alle stilte ga je hier samen met je collega’s vergaderen in de natuur. De fluitende vogels en het geruis van de bomen neem je vast voor lief! Bij Landgoed de Uitkijk kun je zowel binnen als buiten vergaderen. Kies tussendoor voor een overheerlijke lunch en sluit de dag af met een diner op het zonnige terras. Wil je blijven slapen? Ook dat kan, in een stijlvolle hotelkamer of luxe suite. In het altijd gezellige Ootmarsum vind je Parkhotel de Wiemsel. Dit mooie hotel biedt een hoogstaande vergaderruimte die ook inclusief overnachting te boeken is. Vanuit Parkhotel de Wiemsel sta je in no-time in de mooie natuur en het centrum van dit kunststadje.

Parkhotel de Wiemsel
Parkhotel de Wiemsel

Ga buiten vergaderen!

Wat is er nou fijner dan met mooi weer buiten te vergaderen? Plof neer op een comfortabele stoel onder een parasol of vergader met collega’s op een kleedje in de natuur. Vergaderen combineren met een groepsactiviteit doe je bij AvaTarZ in Deuringen. Hier kun je bijvoorbeeld samen klimmen in het klimpark. Na zo'n intensieve activiteit geniet je van een drankje en hapje op het terras. AvaTarZ kan eveneens zorgen voor een uitgebreide BBQ of buffet. Buiten vergaderen kan ook bij De Zandstuve Feesten en Ontmoeten in Den Ham. Verscholen in een prachtige groene omgeving vind je deze vergaderlocatie. Hier vergader je samen in de bosrijke natuur van het Zandstuvebos.

Buiten vergaderen op het strand kan bij Het Lageveld in Wierden. Hier huur je namelijk een compleet strandpaviljoen aan het water. Het Lageveld biedt verder de mogelijkheid voor outdooractiviteiten, zoals kanovaren en boogschieten. Landgoed de Holtweijde in Lattrop is ook dé plek voor buiten vergaderen. Je kiest hier namelijk uit verschillende arrangementen: 8-uurs, 12-uurs, 24-uurs en 32-uurs. Er is altijd koffie en thee inclusief. Verder kun je kiezen uit een luxe broodjeslunch, driegangen diner en comfortabele overnachting.

Vergaderen aan het water

Twente heeft alles te bieden, dus ook de optie om te vergaderen aan het water. Restaurant Watermolen Singraven in Denekamp is een goed voorbeeld. Kan ook niet anders met een watermolen, toch? Reserveer bijvoorbeeld het Koetshuis. Dit luxe gebouw is van alle gemakken voorzien voor jouw vergadersessie. Vergaderen aan het water kan ook bij De Wilgenweard in Nijverdal. Bij de Wilgenweard in Nijverdal vind je een groepsaccommodatie met alle faciliteiten voor jouw vergadering aan het water. Tegelijkertijd profiteer je van een ruim aanbod aan teambuilding activiteiten.

Restaurant Watermolen Singraven
Restaurant Watermolen Singraven

De voordelen van vergaderen bij Recreatiepark Het Rutbeek zijn dat er volop horecapunten, parkeergelegenheid en toiletgebouwen aanwezig zijn. Neem contact op met de parkmanagers als jij jouw volgende bedrijfsactiviteit bij Recreatiepark Het Rutbeek wilt plannen. Aan de rand van een grote vijver in Oldenzaal vind je het Outdoor Challenge Park. Deze duurzame plek is bij uitstek geschikt om te vergaderen aan het water. Verblijf bijvoorbeeld in een heuse tipi en ga vergaderen op een groot houten vlot.

Landelijk vergaderen doe je in Twente

Kies voor landelijk vergaderen op een traditionele Twentse boerderij: Erve Broam in Agelo. Hier kun je sfeervol vergaderen in een ruime boerderij, te midden van grazende koeien. Wanneer je ook wilt overnachten, dan kan dit in het voorhuis met bijbehorende tuin en hottub. Ook na een vergadering bij Hotel / B&B Erve Bruggert zul je vol nieuwe ideeën terugkeren. Hier vind je een vergaderruimte voor 20 personen, een gezellige bar, lounge en terras met uitzicht op omliggende landerijen. Landelijk vergaderen doe je eveneens bij Landgoed De Wilmersberg in De Lutte. Hier profiteer je van volledig verzorgde vergaderarrangementen, inclusief moderne apparatuur, verse koffie, zoete lekkernijen en gratis WiFi. Dus wanneer ga jij vergaderen in de natuur van Twente?

Wat vind je van dit artikel?