Doe hier je aanvraag voor een uniek verblijf in Twente

Kom Verrassend Logeren in Twente

Aanvraag plaatsen

Verrassend Logeren

Vrijblijvend advies op maat!

Natuurlijk kun je altijd op een groot vakantiepark gaan zitten. Maar waarom zou je? Dat ene weekend dat je eropuit gaat, wil je toch knallen? Je collega’s jaloers maken? Via Verrassend Logeren boek je een unieke accommodatie of een geheel verzorgd arrangement op de mooiste plek in Twente. Elke accommodatie heeft iets bijzonders, hetzij door het sfeervolle interieur, de setting of de locatie. Wat je zeker kunt verwachten is echte Twentse gastvrijheid. Het zit in de volksaard van de Tukkers, ze ontvangen je met open armen en heerlijke krentenwegge. Weten welk arrangement perfect bij je past? Doe de test >

Plek zat in Twente!
Theekopje

Wat moet je doen?

Niet veel.

Vul geheel vrijblijvend onderstaand aanvraagformulier in. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen, kies een thema en verblijfsduur. Wij gaan voor jou en je gezelschap op zoek naar de perfecte accommodatie in Twente. Daarnaast kan je je laten verrassen met een geheel verzorgd arrangement. Een deskundig en eerlijk advies op maat volgt, zodat je naar de plek gaat die het beste bij je past om Twente te ontdekken. Laat je verrassen!

Toch nieuwsgierig naar de arrangementen? Bekijk dan hier de verschillende arrangementen of doe de test om te kijken welk arrangement perfect bij jou past.

Met welk gezelschap kom je verrassend logeren?

Met welk gezelschap kom je verrassend logeren?

Soort aanvraag

Soort aanvraag

Selecteer het thema

Selecteer het thema

Contactgegevens

Contactgegevens

  • Aantal personen / samenstelling