Verrassend Logeren

Vrijblijvend advies op maat!

Natuurlijk kun je altijd op een groot vakantiepark gaan zitten. Maar waarom zou je? Dat ene weekend dat je eropuit gaat, wil je toch knallen? Je collega’s jaloers maken? Via Verrassend Logeren boek je een unieke accommodatie of een geheel verzorgd arrangement op de mooiste plek in Twente. Elke accommodatie heeft iets bijzonders, hetzij door het sfeervolle interieur, de setting of de locatie. Wat je zeker kunt verwachten is echte Twentse gastvrijheid. Het zit in de volksaard van de Tukkers, ze ontvangen je met open armen en heerlijke krentenwegge. Weten welk arrangement perfect bij je past? Doe de test >

Vanwege de huidige situatie is een aanvraag plaatsen op dit moment niet mogelijk.

Onze excuses!

Plek zat in Twente!

Wat moet je doen?

Niet veel.

Momenteel is het helaas niet mogelijk een aanvraag te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak!

Vul geheel vrijblijvend onderstaand aanvraagformulier in. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen, kies een thema en verblijfsduur. Wij gaan voor jou en je gezelschap op zoek naar de perfecte accommodatie in Twente. Daarnaast kan je je laten verrassen met een geheel verzorgd arrangement. Een deskundig en eerlijk advies op maat volgt, zodat je naar de plek gaat die het beste bij je past om Twente te ontdekken. Laat je verrassen!

Toch nieuwsgierig naar de arrangementen? Bekijk dan hier de verschillende arrangementen of doe de test om te kijken welk arrangement perfect bij jou past.