Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort.

Avonturenpark Hellendoorn biedt 30 topattracties voor de hele familie, met dit seizoen een aantal primeurs! Zo breidt het park haar attractieaanbod in Dreumesland uit, kunnen bezoekers zich verbazen over de stunts die vertoond worden tijdens de nieuwe High Dive Stuntshow ‘De Drakenridders’, is het park rookvrijer geworden en wordt het horeca-aanbod aangepast. Voor de nodige waterpret combineren bezoekers in de zomer hun bezoek met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Traditiegetrouw wordt het seizoen in oktober afgesloten met het griezelige Heksendoorn en voor de echte durfals met Screams, dat dit jaar niet één maar twee avonden plaatsvindt. Laat je verrassen door de attracties, shows en evenementen in Avonturenpark Hellendoorn!

De botsauto's zijn terug!
Na wekenlange speculaties en vele geruchten bevestigt Avonturenpark Hellendoorn officieel de terugkeer van de botsauto’s. De komst van de overdekte attractie ‘Fort KnalKruit’, zorgt ervoor dat het Piratengebied straks vier attracties telt. Samen met Het Galjoen, Piraat Enterhaak, Wildwaterval maakt Fort KnalKruit het piratenavontuur compleet.

Baba's verjaardag
Op 15 & 16 juni is het groot feest in Avonturenpark Hellendoorn. Het is namelijk Baba’s verjaardagsweekend! Kom samen met hem een feestje maken, zingen, dansen en de leukste avonturen beleven.

Zinderende Zomeravonden
Dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn vier Zinderende Zomeravonden! Op 31 juli, 7, 14 en 21 augustus kun je extra lang genieten van het park. De attracties zijn open tot 21.45 uur en de avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow (mits het weer het toelaat).

Aquaventura Slidepark
Van juni tot en met september beleef je waterpret in Aquaventura Slidepark! Met 11 waterglijbanen, een heerlijk zandstrand en voor de kleintjes een waterspeeltuintje is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in dit waterpark. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,50.

Heksendoorn
Hou je van griezelen? Dan kun je in Avonturenpark Hellendoorn de hele maand oktober je lol op tijdens Heksendoorn! Betreed het ondergrondse spookhuis en bekijk de griezelshow, terwijl heksen en andere griezels je op de hielen zitten. Tijdens dit populaire Halloween-evenement voor families bepalen kinderen zelf hoe spannend het wordt door met een toverstafje de griezels op afstand te houden.

Heksendoornavonden
Op 19 en 26 oktober vinden de Heksendoornavonden plaats. Vanaf 17.00 uur komen er vriendelijke griezels op het park om de avond net iets spannender, griezeliger en hekserig te maken. Deze dagen zijn van 10.00 uur tot 20.00 uur te bezoeken.

Openingstijden
Avonturenpark Hellendoorn hanteert flexibele openingstijden. De eindtijden kunnen variëren o.b.v. aantal bezoekers en weersomstandigheden. Voor een totaal overzicht van de openingstijden kunt hier terecht.

Of bekijk de website www.avonturenpark.nl

contactinformatie

voorzieningen

  • Actief
Toegankelijkheid
  • Rolstoel beschikbaar

Tip je vrienden

facebook twitter