Klimbos Rutbeek

Een uitdagende natuurbeleving op recreatiepark het Rutbeek. In een bos van circa 1 hectare is een spannend touwbanen parcours gebouwd. Je beweegt je veilig gezekerd in een klimgordel via allerlei klimonderdelen van boom tot boom.

Het parcours is op ca. 5 meter hoogte en biedt uitdaging, plezier en avontuur. Klimbos Rutbeek geeft een echte adrenalinekick!

Veiligheid en instructies

De veiligheid is gegarandeerd door het gebruik van een klimgordel en een dubbele zekeringslijn met 2 karabiners. Voordat je aan het echte werk mag beginnen krijg je eerst een uitgebreide instructie op het oefenparcours.

Veilig naar een hoger niveau

Daarna verlaat je vaste grond, voor een adembenemende ontdekkingstocht op hoogte. Je klimt en klautert behendig van boom naar boom, via balkjes, planken, netten en kabels. Bij de liaan wordt je doorzettingsvermogen en durf danig op de proef gesteld. Als een Tarzan (of Jane) zwaai je aan een touw van boomplateau tot boomplateau. Dit alles onder regelmatige controle en toezicht van de instructeurs.

Klimduur

De klimduur inclusief instructie is ongeveer 1,5 uur à 2 uur.

Doelgroep

Minimumleeftijd 8 jaar en minimale lengte 1,40 m. Verder iedereen die lichamelijk fit genoeg is en over voldoende lef beschikt. Individuele bezoekers, scholen, vrijgezellenfeestje, kinderfeestje, bedrijfsuitje, etc. Er wordt aangeraden sportieve kleding en stevige schoenen te dragen.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op www.buitenhoff.nl


De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter