navigatie overslaan
Actief

Actief

Twente is bij uitstek de regio om actieve uitjes te ondernemen. Lekker in de frisse buitenlucht, midden in de natuur. Bekijk op deze pagina waar je je adrenaline en energie kwijt kunt. Er zijn in Twente genoeg mogelijkheden om er actief op uit te gaan met een groep, bijvoorbeeld voor een familiedag, vriendenuitje of personeelsfeest. Kom naar Twente, genoeg te doen hier.

Op je lauweren rusten? Bijkomen? Bijslapen? Kom op zeg, als je naar Twente gaat, dan ga je wat doen ook. Dan kies je voor quality time en dat is iets heel anders dan rusten en een beetje bijkomen. Twente is veel te leuk om niets te doen. Precies daarom is het aantal actieve uitjes in Twente zo groot. Hier wil men niet dat jij je ook maar een moment verveelt. Actief Twente is er samen met je gezin heerlijk op uit, is samen dingen doen en genieten van alle activiteiten die Twente te bieden heeft. De rust en ontspanning creƫer je simpel door de smartphone uit te zetten en te genieten van de activiteiten en je gezin. Je komt dan als herboren terug.

Op de bank liggen doe je maar een andere keer

Je kunt nog vaak genoeg op de bank liggen of een dutje doen, als je naar Twente gaat dan moet je gewoon iets doen, de activiteiten die je kunt ondernemen zijn talrijk. Word weer eens dat meisje of die jongen die je ooit was, zonder om de twee minuten op je smartphone te kijken. Geniet van het feit dat je even weer jong mag zijn en dat alles kan en mag. Geniet echter vooral van de talloze activiteiten in Twente. Er zijn weinig andere plekken waar zoveel te doen is. Profiteer er van!

Er op uit in een Lelijke Eend

Het voert veel te ver om alle activiteiten in Twente te benoemen. Dat is simpelweg onmogelijk. Toch zetten we je alvast op het juiste spoor, opdat je elk dagdeel tijdens je verblijf in Twente adequaat ingevuld hebt. En dus ga je op jacht naar de schat in Enschede als je naar GlowGolf gaat en kun jij je alvast voorbereiden op een doldwaze rit in een Lelijke Eend. Als het mooi weer is, dan rol je het dak gewoon even op. Ontdek in de allesbehalve Lelijke Eend de mooiste plekjes die de regio te bieden heeft. Geheid dat je onderweg veel bekijks trekt. Ga eens golfen in Wierden, in de Wierdener duinen. Bij golfclub De Koepel heten ze je van harte welkom. En wordt het tijd om overtollige agressie kwijt te raken, dan ga je naar Oldenzaal voor een stevig potje lasergamen bij Gotcha Outdoor.

Zwemmen op ene regenachtige dag? Dat is een prima idee

Nee. Ook als het regent geldt er tijdens je verblijf geen recht op een snipperdag. Er zijn namelijk voldoende activiteiten onder een dak. Ga bijvoorbeeld naar de Twentehallen in Enschede, waar een prachtig indoor speelparadijs is gerealiseerd. Of bezoek het Oyfo Techniekmuseum. Zwemmen is op een regenachtige dag ook een prima optie. Je zou bijvoorbeeld naar Het Slagwerk in Enschede kunnen gaan. Even baantjes trekken en de barbecue van een dag eerder er uit zwemmen. Wandelen is ook in Twente bijna volkssport nummer een aan het worden. En nee, dat is niet slenteren maar lopen op tempo. In Twente vind je onder meer kabouterpad Krikkenhaar in Bornerbroek en de Sallandse Heuvelrug. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Twente geeft je nieuwe energie

Neem de agenda maar mee en plan de leukste activiteiten in Twente alvast in. Ontspannen door inspanning is het devies als je Twente bezoekt. En je gaat merken dat het je nieuwe energie geeft en je als een ander mens naar huis gaat.