navigatie overslaan

Golfclub De Koepel

Golfclub de Koepel is een gastvrije, gezellige golfclub met een uitdagende 18 holes par 70 baan. De golfbaan ligt in een mooi stukje natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen en heeft een afwisselend karakter.

Je bent van harte welkom bij Golfclub de Koepel, als gastspeler of als bezoeker. De golfbaan slingert door een prachtig stuk natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. De baan is een uitdagende en afwisselende 18 holes par 70 baan met kenmerkende jeneverbesstruiken en oude inheemse bomen. Een stuk heide met een schaapskooi, waar omheen een aantal holes. Het geeft de baan een heel eigen karakter! Bijkomend voordeel: door de zanderige ondergrond is de baan gedurende alle seizoenen vrijwel altijd goed bespeelbaar.

Klaar met golfen? Na afloop kun je heerlijk genieten op het mooie terras of goed vertoeven in het sfeervolle en gezellige restaurant. Je kan er terecht voor een drankje, maar ook voor weekmenu's en à-la-carte-diners. Laat je verrassen voor het team van Restaurant Salute! .

Faciliteiten

  • Er is een gedeeltelijk overdekte driving range van 200 meter met 18 afslagplaatsen. Een grote chipping green met bunkers en een putting green bieden volop mogelijkheden om te oefenen.
  • Clubhuis met restaurant, toiletgroepen en kleedkamers met douches en kluisjes.
  • In de kleine golfshop vindt u o.a. golfballen, handschoenen en tees.
  • Handicarts en trollys zijn te huur via het secretariaat.

Starttijd reserveren Voor het reserveren van een starttijd kun je contact opnemen met het secretariaat (ma t/m vr van 09.00-17.00 uur) via telefoonnummer: 0546-574070 of per e-mail: info@golfclubdekoepel.nl. Je kunt ook een starttijd inboeken via onze website www.golfclubdekoepel.nl/gasten en via www.golf.nl/golfgo of via de app GOLFNL.

Categorieën