Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

AB sports & Adventures

Activiteiten op maat; de kracht van A.B. Sports & Adventures is dat zij programma’s kunnen aanbieden op elke locatie.

Steppen/kickbiken, huifkarverhuur.

Houdt u van snelheid? Of wilt u liever de natuur of misschien een stad bekijken? Bij A.B. Sports & Adventures is het allebei mogelijk!! Wij maken dan ook gebruik van de snelle, soepel lopende steps die zijn bedoelt voor de recreatieve gebruiker, maar ook voor die steppers die van snelheid houden.

De startlocatie kan bij u in de buurt, want A.B. Sports & Adventures zorgt dat de steps bij u aan huis worden gebracht! In overleg kunt u een route laten maken die vervolgens in een GPS systeem gezet kan worden, natuurlijk mag u ook zelf een route maken.

Steppen kan ook gecombineerd worden met diverse leuke activiteiten of bezienswaardigheden om onderweg over te stappen in een ander vervoersmiddel. Dit kan een huifkar zijn maar ook een kajak, de wensen liggen bij de klant!

Activiteiten op maat; de kracht van A.B. Sports & Adventures is dat wij programma’s kunnen aanbieden op elke locatie.

Dit kan zijn kajakken, mountainbiken, huifkartochten, GPS puzzelen en vele diverse andere arrangementen. Tevens kunnen wij bij de activiteiten, diverse soorten catering in vullen!

A.B. Sports & Adventures organiseert door geheel Twente allerlei leuke activiteiten. Voor meer informatie zie:absportsadventures

Of bekijk de website www.absportsadventures.nl

contactinformatie

voorzieningen

  • Actief
  • Sportief
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .

Tip je vrienden

facebook twitter