navigatie overslaan

Escaperoom Hof te Langelo

Kunnen jullie de vloek van Hof te Langelo doorbreken? Zet alles op alles in de uitdagende escaperoom en vind de uitweg aan de hand van verrassende puzzels en sloten.

OUDE MELKSTAL ALS ESCAPEROOM

De oude melkstal op het erf is volledig omgetoverd tot escaperoom. Een uitdagende room, met behoud van authentieke voorwerpen en met verrassende uitdagende puzzels, raadsels en sloten. Lukt het jou om de vloek op Hof te Langelo te doorbreken?

Escaperoom

  • Escaperoom voor volwassenen | Ben je een teamspeler en heb je voor elk probleem wel een oplossing? We zijn benieuwd of het jou lukt om de Vloek van Hof te Langelo te verbreken.
  • Gezinsescaperoom | Hersenkrakers en samenwerking voor het gezin. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen meespelen.
  • Kinderfeestjes | Een kinderfeestjes waar de hersens van kraken. Lossen jullie de raadsel op, zodat boer Henk weer zijn koeien kan melken?
  • Mini escaperoom 'De Kruiwagen' | bevrijd de kat uit de kruiwagen. Vanaf 7 jaar kan je met oudere kinderen en/of volwassenen samen, deze mini escape spelen.

Nog meer leuks

Speel je de escaperoom met 2 of misschien wel 3 groepen, dan hoeven degene die wachten terwijl de andere groep de escaperoom speelt zich niet te vervelen!

  • GPS spel | Super leuk gps spel spelen op de paden rond de boerderij.
  • Kazen curling | Laat je kaas over de grond rollen en verzamel punten door te eindigen in de middelste stip, de cirkel eromheen of de buitenste cirkel. De voergang voor de koeien is de baan. Je speelt dus, hoe bijzonder, vlak voor de koeien, die zich niets van de spelende mensen aantrekken en gewoon door eten. Rol je kaas naar de stip en kijk wie de meeste punten kan verzamelen.

Meer informatie & reserveren

De vloek van Hof te Langelo

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’ Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken. Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand. Het is allemaal voorspeld door Beernd. ‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer. We willen graag geloven dat De Duvel is vertrokken. Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit.

Escape Gifts escape spellen en wenskaarten met een spelletje erop

Speel met het gezin, of vrienden een escapespel thuis of koop een kaart met een spelletje.

Escape Gifts escape spellen en wenskaarten met een spelletje erop

Speel met het gezin, of vrienden een escapespel thuis of koop een kaart met een spelletje.

Escape Gifts escape spellen en wenskaarten met een spelletje erop

Speel met het gezin, of vrienden een escapespel thuis of koop een kaart met een spelletje.

Categorieën