Buitenhoff Outdoor - klimbos & escape room

Niets mooier en gezonder dan buiten in de natuur sportieve activiteiten te ontplooien en te genieten van het mooie Twentse landschap. In een groep met gelijkgestemden lekker ‘Buitenspelen’.

Op zoek naar leuke activiteiten voor je vriendengroep, collega's of schoolintroductiedagen? Leer elkaar eens op een andere manier kennen tijdens de verschillende activiteiten bij BUitenhoff Outdoor. Stel zelf een programma samen en kies onder andere voor: Archery Tag, Teams Survival, Boogschieten, Samenwerkingsspelen, Highland Games, Klootschieten, Vlotten bouwen, Steppen, (Water)Zeskamp, ga naar het uitdagende klimbos of ontsnap uit de escape room.

Klimbos; een echte adrenalinekick! De uitdagende klim & natuurbeleving op recreatiepark het Rutbeek. In een bos van circa 1 hectare is een spannend touwbanen parcours gebouwd. Je beweegt je veilig gezekerd in een klimgordel via allerlei klimonderdelen van boom tot boom. Het parcours is op ca. 5 meter hoogte en biedt uitdaging, plezier en avontuur. Tip: draag sportieve kleding en stevige schoenen.

Escape room; kan het daglicht niet verdragen! Ben je stressbestendig , vindingrijk en graag illegaal bezig? Dan ben jij mogelijk de ideale smokkelaar die succesvol zijn waren de grens over krijgt! Je kunt met een groep van minimaal 3 tot maximaal 7 personen jou smokkelavontuur beleven in de escape room.

Tip je vrienden

facebook twitter