Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Enterse Zomp

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Regge is door de eeuwen heen bevaren door Enterse zompen, platbodems die aan weinig water genoeg hadden. In 1986 is weer een echte zomp gebouwd de ‘Regt door Zee’, die plaats biedt aan 25 personen.

Voor een unieke vaartocht over de Regge is de "Regt door Zee” per uur te huur voor scholen, buurtverenigingen, bedrijven en particulieren. Voor groepen zijn er dan twee schippers aan boord, waarvan de ene vaart en de ander vertelt over allerlei wetenswaardigheden.

Vaste Vaarten
In de zomermaanden (juli/augustus*) zijn de zogenoemde Vaste Vaarten. Je kunt dan van maandag t/m vrijdag elk uur varen van 11.00 tot 16.00 uur zonder te reserveren.

In deze periode kan de zomp door groepen alleen worden gereserveerd voor vaartochten na 17.00 uur en op zaterdag. Op zondag wordt niet gevaren.

Voor meer informatie en boekingen kijk: www.entersezomp.nl

Openingstijden

maandag 11:00 - 16:00
dinsdag 11:00 - 16:00
woensdag 11:00 - 16:00
donderdag 11:00 - 16:00
vrijdag 11:00 - 16:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Tip je vrienden

facebook twitter