navigatie overslaan

Wild Bijzonder Vissen

Midden in de natuur, even buiten Reutum, ligt het prachtige viswater van WILD. Aan de voet van een stijlvol buitenhuis lonken vijf visvijvers uitdagend naar liefhebbers van vissen.

WILD bijzonder vissen is een prachtig, natuurlijk gelegen viswater in Reutum. Sportvissers én recreatieve vissers worden uitgedaagd aan diverse vijvers. Hierin zwemmen niet alleen forellen, maar bijvoorbeeld ook palingen, grote steuren en Beluga’s. Ook als u liever niet gaat vissen, bent u meer dan welkom: in ons sfeervolle buitenhuis of op het terras met uitzicht op het water is het goed toeven. Kom dus gezellig langs voor een lekker drankje of een hapje van onze toegankelijke kaart.

Gaat u de uitdaging aan? Bij ons zwemmen unieke vissoorten. Gestreepte zeebaarzen, vijf verschillende steursoorten, Europese meervallen en dikke karpers zwemmen in onze Catch & Release vijvers. In de Put & Take vijvers zetten we regenboogforellen uit van 400 gram tot 10 kilogram, maar ook goudforellen, beekforellen, beekridders, paling, meerval en snoekbaars.

Even op adem komen? Aan de rand van de vijvers bijkomen van de inspanning of gewoon genieten van een glaasje, hapje en de prachtige omgeving? Ons restaurant met veranda en terras is een beleving op zich. Robuust, toegankelijk, smaakvol. Een heerlijke plek om te zijn.

Wat komt er uit onze keuken? Onze kaart bevat voor elk wat wils, maar de heerlijke kibbeling van kabeljauwfilet, een broodje vers gerookte palingfilet en de huisgemaakte WILDburger zijn de specialiteiten van WILD waar velen graag voor terugkomen. Daarnaast is het visplankje een pure smaakbelevenis.

Kom eens ervaren wat een bezoek aan WILD met u doet. We verwelkomen u graag! Check www.wild.nl voor de actuele openingstijden.

Categorieën