navigatie overslaan

De Meyboom Lattrop

Bij De Meyboom ben je aan het juiste adres voor alles wat met paarden te maken heeft. Puri, Iris en Millie leren jou graag paardrijden. Of je nu een échte beginner bent of al gevorderd!

De Meyboom is gelegen aan de rand van Lattrop en midden in het prachtige Coulisselandschap. Aandacht, plezier en ontwikkeling staan voorop! Wil je paardrijden bij De Meyboom? Stuur dan een mailtje naar .

Coaching
Puri Groeneveld voorziet De Meyboom Coaching. Door in coachingsessies samen te werken met paarden, kinderen en volwassenen kan er inzicht gegeven worden in wie je bent als persoon en wat jouw sterktes en zwaktes zijn. Paarden zijn puur, oordelen niet en geven directe feedback. Je kunt bij Puri terecht voor kindercoaching, spiegelen met paarden en teambuilding.

In- en verkoop
Op De Meyboom heb je de mogelijkheid om je veulen of jaarling te laten opfokken onder professionele begeleiding. Alle paarden staan tussen leeftijdsgenoten en in een beschermde omgeving. Dagelijks hebben ze contact met mensen. De Meyboom heeft al meer dan twintig jaar ervaring met het opfokken van jonge paarden.