Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Pitch&Putt Twente

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Pitch&Putt golf: sportief plezier voor iedereen vanaf 8 jaar. Instructie vooraf en gebruik materiaal gratis. Laagdrempelig en uitdagend.

Pitch&Putt Twente in Diepenheim is een spannende 18 holes baan, gelegen in een mooie landelijke omgeving. De baan is geïntegreerd in het bestaande Twentse hoevenlandschap met houtwallen en poelen. Het sfeervolle clubhuis bevindt zich in de "schöppe" (Twentse boerenschuur) behorend tot de voormalige boerderij. Vanaf het terras heb je een geweldig uitzicht over de baan en de landelijke omgeving, dat is heerlijk nagenieten van een gespeelde ronde. Sinds 2015 op deze locatie ook Escaperoom Twente.

Pitch&Putt is een moderne activiteit,iedereen kan het! Probeer het een keer, individueel, met collega's en vrienden of met een groep.

Voetgolf, een combinatie van voetbal en golf. Een gedeelte van de baan wordt omgebouwd voor Footgolf. Zeer uitdagend met alle aspecten zoals waterpartijen, glooiïngen en bunkers.

Tip! Combineer Pitch&Putt of Voetgolf met de Escaperoom of Axe Throwing (bijlgooien).

Of bekijk de website www.pitch-putt-twente.nl

Openingstijden

maandag 13:00 - 19:00
dinsdag 10:00 - 22:00
woensdag 10:00 - 22:00
donderdag 10:00 - 22:00
vrijdag 10:00 - 22:00
zaterdag 10:00 - 22:00
zondag 10:00 - 22:00

Indien bespeelbaar open tot zonsondergang.


contactinformatie

voorzieningen

  • Actief
  • Sportief
Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

facebook twitter