navigatie overslaan

Reggevallei Jam & More

Wat is er nu lekkerder dan huisgemaakte jam? ReggeVallei Jam&More staat garant voor de lekkerste jams en aanverwante delicatessen van Twente en omstreken. Met heel veel aandacht, zorg en passie worden onze producten gemaakt en dat is te proeven. Onze producten zijn niet alleen een heerlijke traktatie voor op de boterham, ook als dip bij een blokje kaas of goed stuk vlees is het genieten geblazen! Wat onze Jam zo uniek maakt zijn de bijzondere smaakcombinaties. Vers fruit, bijzondere specerijen… Buitengewone smaken die in elk geval een ding gemeen hebben: ze smaken naar meer!

VOOR DE ECHTE LIEFHEBBER

ReggeVallei Jam&More is ontstaan uit passie voor mooie, eerlijke en smaakvolle producten. Je keer op keer laten genieten van pure smaken, zonder overbodige toevoegingen: dat is ons streven. Vandaar dat onze producten op ambachtelijke wijze worden bereid, met de lekkerste fruitsoorten van de beste telers. Geplukt op het juiste moment. Voor de échte liefhebber.

Onze jams worden op traditionele wijze met de hand gemaakt. Zonder onnatuurlijke toevoegingen, zodat je optimaal kunt genieten van een (h)eerlijk product. Elke smaak wordt zorgvuldig samengesteld en dat is te proeven. Denk bijvoorbeeld aan de smaken aardbeien-rabarber, blauwe bessen en bramen.

Maar ook unieke samenstellingen als cranberry met sinaasappel en kaneel of mango met rode peper en gember. Anders dan anders en nóg lekkerder. Je kunt onze producten veelal vinden in streekwinkels en delicatessezaken. Daar waar smaak en genieten op nummer een staan. Daarnaast werken wij samen met lokale én regionale ondernemingen.

Ben je benieuwd naar de smaak van de unieke delicatessen die ReggeVallei Jam&More rijk is? Of wil je meer informatie over onze verkooppunten? Dat kan natuurlijk! Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@reggevalleijam.nl.

Categorieën