navigatie overslaan

Moderne kunst? Graag. Actief op de regge? Interessant. Slapen in een boomhut? Doen. Echte avonturiers doen lekker hun eigen ding. Eigenlijk zijn het net Tukkers. Het ‘echte’ leven ervaren, in alle vrijheid. Bijvoorbeeld in een museum, in de natuur, of tijdens een bijzonder concert. Dit kan alleen, met een partner, met het gezin of de hele familie. Als er maar unieke ervaringen worden gedeeld.

Weg uit de sleur van het dagelijks leven en voel je vrij in Twente. Ga naar toffe musea, bezoek één van de kastelen die allemaal een rijke geschiedenis hebben. Boek een sportief uitje of ga zelf de natuur in. In Twente zijn veel mogelijkheden om bijzonder te overnachten. Wat dacht je van een sterrenkubus waar je letterlijk onder de sterren in slaapt valt. Of blijf slapen in een hotelkamer in een weiland. Of ben jij meer fan van een yurt op een échte Landgoedcamping.

Bijzondere ervaringen

Twente, het perfecte decor voor een bijzonder ervaring. Verken uitgestrekte bossen, fiets over kronkelende paden, en ontdek pittoreske dorpjes. Voor de actievelingen zijn er mogelijkheden voor mountainbiken, kanoën en meer. Proef lokale lekkernijen en geniet van de gastvrije sfeer. Of je nu op zoek bent naar adrenaline-pompende activiteiten of rustige ontdekkingen, Twente heeft voor elk wat wils. Vergeet de clichés; hier vind je avontuur zonder opsmuk, een vakantiebestemming waar de ervaringen puur zijn en de herinneringen blijvend.

TIPS & VERHALEN

Volg je eigen pad

Als je eenmaal op pad bent, wil je nooit meer wat anders. Gelukkig hebben we 6000 km aan unieke wandelroutes en 2500 km aan fietsroutes voor je klaar liggen; daar ben je wel even zoet mee. Of je nou een korte route pakt, of een meerdaagse, je wordt steeds weer gegrepen door het Twentse landschap. Kies een bestaande tocht, of combineer verschillende knooppunten of keuzepunten en maak er helemaal jouw route van. Ontmoet mensen en beleef de Twentse gezelligheid. Good goan!

Bekijk de routes

#visittwente