Doe-tips

Maak van je meivakantie in Twente een feest met deze leuke activiteiten.

Geschreven door

Dorien

Leestijd 2 minuten 2870 x bekeken

Ja hoor! Pasen zit er nog maar net op en de volgende vrije dagen staan alweer voor de deur. Hoor jij de meivakantie alweer aankloppen? Dé tijd om er met het hele gezin op uit te gaan. In Twente komt iedereen aan zijn trekken. Want er is genoeg te doen voor het hele gezin!

Klimmen bij AvaTarz

Avonturiers opgelet! Bij AvaTarz in Oldenzaal moet je zijn. Het grootste klimbos van Nederland, met meer dan 100 uitdagingen. Laat de Tarzan of Jane in je los en baan je over kabels, balken, touwbruggen en netten. Elk parcours heeft een ander niveau. En ook aan de kleintjes is gedacht: voor hen is er het KidZ klimparcours. Sta jij liever met beide benen op de grond? Geen paniek, bij AvaTarz kun je ook heerlijk vertoeven op een terras. Kun jij genieten van allerlei lekkers terwijl de rest lekker ziet stuntelen.

Avatarz
Avatarz

Leuke kinderroutes

Als je met kinderen gaat wandelen dan wil je dat het voor iedereen leuk is. De meeste kinderen staan niet gelijk te springen als je zegt dat je met ze wilt gaan wandelen. Maar een leuke wandelroute, die geschikt is om met kinderen te lopen maakt het wandelen wel een stuk leuker! Bekijk onze tips >

Kabouterpad en speelbos op de Sallandse Heuvelrug

Je kinderen kennis laten maken met de natuur en ook nog lekker laten spelen? Daarvoor is Buitencentrum Sallandse Heuvelrug de perfecte plek! Bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug ligt het kabouterpad voor de allerkleinsten of kunnen ze gewoon lekker spelen in het speelbos. In het speelbos direct naast het Buitencentrum is een leuke - wandelwagenvriendelijke - wandelroute van ongeveer 2 kilometer met onderweg verschillende speelobjecten voor kinderen van alle leeftijden. Super leuk!

Speelbos Sallandse Heuvelrug
Speelbos Sallandse Heuvelrug

Corona-proof activiteiten

Daarnaast zijn er nog leuke corona-proof activiteiten georagniseerd in de meivakantie. Bekijk hier onder een aantal leuke initatieven of neem een kijkje in onze agenda voor meer activiteiten!

Je leest het... in Twente kun je écht een dagje weg van het gewone. En kun je niet kiezen tussen deze activiteiten? Blijf dan lekker een paar dagen in een van onze toffe accommodaties. Tot snel!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Dorien

Dorien kan zich geen fijnere plek voorstellen dan Twente waar haar kinderen kunnen opgroeien. Lekker actief bezig zijn in de natuur, koken met lokale producten en het gemak van de grote stad om de hoek.

Meer verhalen uit Twente

 1. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee met de Kerkepaden-Tichelroutes door Markelo

  Geschreven door Mathias
 2. Route-tips

  Handige en leuke tips tijdens het lopen van Kerkepaden-Tichelroutes.

  Geschreven door Mathias
 3. Doe-tips

  Een kleurrijk geheel in Twente tijdens de Elephant Parade

 4. Dwars door Twente

  Dwars door Twente – Roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

Tip je vrienden

facebook twitter