Café Restaurant "Bie Heintje"

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De familie Heerdink is ooit begonnen met een simpele kantine, maar in de loop der jaren is deze steeds verder uitgebreid naar een restaurant.

“Zo laat zich de ontwikkeling van het bekende restaurant van Vakantiepark de Witte Berg misschien wel het beste omschrijven,” vertelt eigenaar Laurens Heerdink. “ Daar waar eens een frituurpan stond, is na de verbouwing van afgelopen maanden een gloednieuwe keuken verrezen. Deze is ingericht met ‘state of the art’- keukenapparatuur. Het restaurant is inmiddels allang niet meer exclusief voor de gasten van De Witte Berg, maar voor iedereen die lekker eten wil voor een betaalbare prijs. Het restaurant heeft de laatste jaren een eigen sfeer en identiteit gekregen en verdient daarom een nieuwe, maar toch vertrouwde naam: ‘Bie Heintje’. “

Bij de verbouwing alleen is het niet gebleven: naast nieuwe bedrijfskleding en een nieuwe website (www.heintje.nl) is de populaire menukaart uitgebreid met nieuwe gerechten uit de streek. Voorbeelden zijn carpaccio van het Twentse Rund, Champignons Dordogne, Twentse Biefstuk en zijn de nagerechten aangevuld met het ijs van de Bölte. Kortom, reden genoeg om tegen elkaar te zeggen: “Kom, wie goat eff’n wat ett’n ‘Bie Heintje’!“

Het Vakantiepark en recreatiecentrum ‘De Witte Berg’ biedt naast dit restaurant nog veel meer mogelijkheden. Kinderen kunnen zich vermaken in een grote speeltuin met springkussen of in de indoor speeltuin ‘Happy Heintje’. “Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een bruisend feest te geven. Om het allemaal nog meer compleet te maken organiseren we tal van activiteiten, waaronder Trekker rijden, een Escaperoom in een oude Engelse stadsbus, huifkartochten, ringsteken, thema avonden en nog veel meer,” laat Laurens Heerdink weten.

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter