Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Hetme's Ambacht

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Hertme's Ambacht bij jou in huis! Met "Hertme's Ambacht bij jou thuis" willen we weer doen waar we blij van worden: voor jou koken!

Maar dat betekent niet dat we geen rekening houden met de noodzakelijke maatregelen om COVID-19 te bestrijden. Want we nemen de protocollen bijzonder serieus. We werken maximaal met vier personen tegelijk en er zal geen fysiek contact plaatsvinden. Betaling kan alleen via PIN.

Daarnaast willen we ervoor zorgen dat bij de afhaal de anderhalve meter afstand goed gehouden kan worden. Om die reden zullen we ook de afhaaltijden zoveel mogelijk spreiden. Het enige wat jij hoeft te doen is bestellen en de finishing touch thuis te doen, door het gerecht zelf af te maken in je eigen keuken. Met onze duidelijke beschrijvingen zet jij heel eenvoudig in een paar minuten een uniek gerecht op tafel.

Hertme's Ambacht bij jou thuis is bedoeld voor een ultiem genietmoment. Om die reden raden we je dan ook aan om het menu compleet te maken met een flesje wijn.

Bekijk hier de menukaart

Tip je vrienden

facebook twitter