De Bistro Ootmarsum

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat horeca en café's eerder moeten sluiten. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld afhalen/bezorgen.

De bistro is een begrip in Ootmarsum. Het restaurant is - onder de naam Ossenvoort - al sinds 1889 zeer geliefd in Twente en omstreken.

De chefs werken met de beste dagverse producten, veelal uit Ootmarsum en directe omgeving. Zo komt het vlees bijvoorbeeld van boerderijen uit Noord-Oost Twente. Ze verrassen u graag. Met elke dag een andere verse visspecialiteit, heerlijk vleesgerecht of vegetarisch hoogstandje. De menukaart biedt gevarieerde keuzes en natuurlijk kunt u genieten van steeds wisselende seizoensgerechten. Wilt u zich eens culinair laten verrassen? Daarvan gaat het hart van de keukenbrigade sneller kloppen!

Kortom, ze hechten aan de totale beleving van dineren en een sfeervolle, warme entourage. Daarom ontvangen Alfred van der Heide en Katharina Gil u persoonlijk en maken het u, met het team, graag naar de zin.

Geen tijd voor een diner? Kom dan naar de bistrobar en maak uw keuze uit een mooie variatie aan kleine gerechten, geïnspireerd op dee bistrokaart!

Avondje bistro(nomie) in Ootmarsum? Reserveer nu.

omschrijving
omschrijving

omschrijving
omschrijving

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 16:00 - 21:00
woensdag 16:00 - 21:00
donderdag 16:00 - 21:00
vrijdag 16:00 - 21:30
zaterdag 16:00 - 21:30
zondag 16:00 - 21:00

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter