Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Grand Café en Sportcafé Het Punt

Het Grand Café van Het Punt is een gezellige ontmoetingsplek waar gastvriendelijkheid voorop staat.

Een plek waar u ’s avonds even afspreekt met vrienden of vriendinnen, u heeft er een zakelijke meeting of u drinkt er een drankje in de pauze of als afsluiter van een voorstelling.
Het Grand Café heeft een sportieve hoek met 2 biljarts, maar u kunt ook heerlijk loungen op de banken of werken aan een van de tafeltjes.

U kunt er altijd terecht voor een heerlijke kop koffie met hun huisgemaakt appelgebak of een lekker fris getapt biertje. Op de menukaart staan een aantal eenvoudige maar heerlijke gerechten voor lunch en diner zoals tosti’s, uitsmijters, broodjes en soep.

Het Grand Café is open vanaf 9 uur ‘s ochtends tot het einde van de laatste activiteit in het pand.

Eten & Drinken

De horeca van Het Punt bestaat uit een Grand Café en een Sport café. Raymond Peddemors is bedrijfsbeheerder horeca en zal samen met zijn team u graag van dienst zijn. De horeca is van 10.00 tot ca. 22.00 uur geopend. U kunt er terecht voor een heerlijke kop koffie met eigengemaakte appelgebak of een lekker fris getapt biertje, maar tevens kunt u ook een keuze maken van de menukaart. De menukaart bestaat onder andere uit diverse broodjes, pannenkoeken en snacks.
Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Openingstijden

maandag 10:30 - 22:00
dinsdag 10:30 - 22:00
woensdag 10:30 - 22:00
donderdag 10:30 - 22:00
vrijdag 10:30 - 22:00
zaterdag
zondag

voorzieningen

Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet

Tip je vrienden

facebook twitter