Bistro-Restaurant De Bourgondiër

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bij Restaurant de Bourgondiër hebben we een goed product hoog in het vaandel staan. Alle gerechten op onze menukaart zijn met zorg en vakmanschap samengesteld. Ze bestaan uit verse ingrediënten en producten van het seizoen.

Als we het woord “Bourgondiër” opzoeken in het woordenboek, dan wordt er verwezen naar iemand uit de Franse streek “Bourgondië”.

Maar als we in Nederland over een “Bourgondiër” spreken, dan bedoelen we een levensgenieter…..iemand die van lekker eten en drinken houdt. Een Bourgondiër is een fijnproever, die vaak en veel geniet, van de goede dingen in het leven.

Voor deze mensen is restaurant de Bourgondiër de aangewezen plek.

In ons gezellig restaurant, kunnen zowel kleine als grote gezelschappen prima vertoeven. Voor besloten groepen hebben wij een aparte ruimte, die plaats biedt aan circa 50 personen. Een perfecte locatie dus voor een personeelsfeest, familiefeest, bruiloft etc.

Bodega “Don Juan” is onze uitermate gezellige tapasbar. Op reservering kunt hier genieten van een enorme verscheidenheid aan kleine gerechtjes, onder het genot van een heerlijk glas wijn of een ander drankje….. en bovenal “proeft U in alles de Mediterrane sferen. Bodega Don Juan is ook uitermate geschikt voor groepen en feesten.

Bij mooi weer kunt U op ons zeer gezellige buiten terras tafelen….midden in het historische gedeelte van het Hengelose centrum.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 17:00 - 21:30
donderdag 17:00 - 21:30
vrijdag 17:00 - 22:00
zaterdag 17:00 - 22:00
zondag 17:00 - 21:30

op maandag en dinsdag geopend voor gezelschappen op reservering


voorzieningen

Keuken
  • Daghap
Faciliteiten
  • Terras
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter