Bistro Dreams

Bij Bistro Dreams kun je lekker eten in een gezellige, knusse sfeer. Dreams is gevestigd aan de pittoreske Walstraat in Enschede.

Dreams is ontstaan doordat de twee eigenaren, Bas Linders & Daniël Haarman, de droom hadden om een eigen horecazaak te starten De jonge ondernemers kwamen elkaar tegen op de Oude Markt in Enschede. Hier hebben zij twee jaar met elkaar gewerkt als bedrijfsleiders in de horeca.

Bistro Dreams is gevestigd in het voormalige pand van Hans & Heinz. Dreams staat niet alleen voor de droom die zij hebben waargemaakt, maar biedt ook de kans aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze jongeren, met bijvoorbeeld problemen met lezen of schrijven, worden begeleid en ondersteund en kunnen zo hun diploma halen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Bistro Dreams dan ook hoog in het vaandel.

Bistro Dreams wil voor haar gasten graag een huiskamer gevoel creëren. De inrichting van de bistro is gezellig en eigentijds.

Bistro Dreams is 7 dagen per week geopend voor lunch & diner waar de Bites een hoofdrol spelen. Bites zijn gerechten die groter zijn dan tapas en iets kleiner dan een voorgerecht, erg geschikt om te combineren of te delen. Ook voor een high-wine of een verrassingsdiner van de chef kun je bij Bistro Dreams terecht.

High Wine
Bij Bistro Dreams kun je genieten van een standaard High Wine, drie glazen wijn met verschillende hapjes. Of neem de uitgebreide High Wine, met als extra een glas prosecco en een welkomst'bite'.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 16:00 - 22:00
woensdag 16:00 - 22:00
donderdag 12:00 - 22:00
vrijdag 12:00 - 22:00
zaterdag 12:00 - 23:00
zondag 12:00 - 22:00

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter