Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Eetcafé Fox

Eetcafé Fox is de ideale stop of ontmoetingsplaats waar u op vele fronten kunt genieten. Eetcafé Fox is gelegen in het centrum van het mooie Twentse dorp Tubbergen, waar vele fiets en wandelroutes passeren.

Eetcafé Fox is hét eetcafé van Tubbergen. Eigenaar Joris Fox zorgt voor de ideale stop of ontmoetingsplaats waar u op vele fronten kunt genieten. Dit varieert van een Twents kopje koffie tot onze degelijke maar uitgebreide lunch/diner mogelijkheden. Wil je op de hoogte blijven, hou dan onze website in de gaten!

Leuke gasten, een goede sfeer en de zeer klantvriendelijke bediening maken café Fox tot een geweldige ontmoetingsplaats. Overdag een gezellig café, bij mooi weer kunt u terecht op ons zonnige terras en in het weekend goede muziek, regelmatig live-optredens en andere gezellige activiteiten!

Catering Fox Catering levert u een totaalpakket aan catering en bedrijfscatering diensten. Kwaliteit, flexibiliteit en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel! Voor catering kan heel Twente bij ons terecht voor de verzorging van feesten, partijen en bruiloften, maar ook voor onze overheerlijke tapas catering, lunchservice, barbecues en buffetten voor bedrijven en particulieren.

  • Hebt u iets te vieren dan bent u bij café Fox aan het goede adres. In ons eetcafé kunnen wij tot maximaal 175 personen ruimte bieden.
  • Vergaderen? Onze nieuwe zaal heeft de beschikking over een groot scherm en de capaciteit tot ongeveer 40 personen.
  • Fox organiseert regelmatig evenementen zoals terras BBQ's, pubquiz en Amsterdamse avond.

De bushalte ligt pal naast het café Fox.

Openingstijden

maandag 11:30 - 01:00
dinsdag 11:30 - 01:00
woensdag gesloten
donderdag 11:30 - 01:00
vrijdag 11:30 - 02:00
zaterdag 11:30 - 02:00
zondag 11:30 - 01:00

Contact

Adres
Hardenbergerweg 5
7651 LJ Tubbergen
Telefoon
0546-621392
Online
www.cafefox.nl
E-mail
Facebook