Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Cafetaria `t Kokhuus

Welkom bij cafetaria ‘t Kokhuus Cafetaria ’t Kokhuus is al jaren een begrip in Hellendoorn en omstreken.Welkom bij cafetaria ‘t Kokhuus Cafetaria ’t Kokhuus is al jaren een begrip in Hellendoorn en omstreken.

In 1963 zijn we begonnen in een frietkraam op de parkeerplaats tegenover onze huidige cafetaria.

Hier stond toen der tijd het verenigingsgebouw “Helders Bloei” en bioscoop “de Kroon“. In 1976 is de cafetaria geopend en in 1980 over gegaan van vader op zoon. We hebben dus al jaren ervaring in het bakken van heerlijke patat. Eigenlijk is de benaming cafetaria niet voldoende! Natuurlijk bieden we patat en snacks, maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor uitsmijters, huisgemaakte soepen, shoarma en heerlijke menu’s. Als enige in de omgeving zijn we aangesloten bij het keurmerk verantwoord frituren. Naast 28 gezellige zitplaatsen binnen hebben we ook een mooi overdekt terras waar u zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. Cafetaria ’t Kokhuus is gevestigd in de Koestraat. Dit is het mooiste straatje van Hellendoorn recht tegenover de oude kerk in het centrum. Bij de cafetaria is een grote blauwe zone parkeerplaats waar u met een parkeerschijf gratis kan parkeren.

Wij hopen u graag als gast te mogen ontvangen. Jan en Gusta Nekkers en ons team

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 16:00 - 21:00
woensdag 16:00 - 21:00
donderdag 16:00 - 21:00
vrijdag 16:00 - 21:00
zaterdag 11:30 - 21:00
zondag gesloten

In de bouwvak open vanaf 12:00 uur.
Van november tot Pasen op de dinsdag gesloten.


Tip je vrienden

twitter facebook