navigatie overslaan

Bistro en Wijnbar BRUUT

Op de begane grond, waar je à la carte kunt genieten van klassieke bistrogerechten en op de eerste verdieping in de Wijnbar.

Een echte wijnbar waarbij tientallen wijnen per glas te drinken zijn en de Franse charcuterie en de beste kazen à la minute voor je bereid en gesneden worden vanuit het charcuterie station. De sfeer en bijzondere inrichting krijg je er trouwens voor niets bij!

Drink and dine like they did in the roaring twenties! BRUUT draagt een uniek en vernieuwend concept in de regio uit: genieten van klassieke gerechten in een BRUUT jasje in de bistro, loungen in onze sfeervolle wijnbar op de eerste verdieping.

Art Deco ambiance
De Art Deco ambiance in zowel onze bistro als de wijnbar nodigt de gast uit in het Parijs van begin twintigste eeuw, in de mix met Berlijnse en persoonlijke gezelligheid.

Lekker stads en trendy als in Parijs en Berlijn
"Dit was even aangenaam culi vino verrast worden in Enschede. Lekker stads en trendy als in Parijs en Berlijn met dito bedienend personeel en dresscode. Erg gaaf en professioneel neergezet. Ook de chefs in de keuken maken het deze proefavond helemaal waar. Een veelbelovende start zowel qua ambiance, eten en drinken. Wat een verrijking voor Twente en vooral Enschede! Tegen het centrum aan lekker 'kleurrijk' chillen en loungen met verfijnde bistro gerechten en op de 1e etage in de gave wijn bar met uitnodigende charcuterie."

  • Johan Langelaar - Voorzitter Twente Culinair

Enschede Cadeaukaart

Bistro en Wijnbar BRUUT is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten. Liefs uit Enschede – BRUUT

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Op de begane grond worden er à la carte gerechten uit de klassieke Franse keuken geserveerd met een moderne twist. BRUUT heeft gastvrijheid, kwaliteit en ambitie hoog in het vaandel staan en er wordt dan ook veel aandacht aan de smaak en opmaak van de gerechten besteed. Op de eerste verdieping kun je lekker tot rust komen in de wijnbar met 140 soorten wijn op fles en 60 op glas. Ook kun je hier terecht voor een lekkere cocktail of een koud biertje. Ylona en Jarno hebben liefde voor het prachtige horeca vak: “een vak waarin ontzettend veel gepassioneerde mensen werken en dat helaas vaak nog zo ondergewaardeerd wordt.”