navigatie overslaan

Bistro de Oale Ste

Bistro De Oale Ste is prachtig gelegen aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Als restaurant in Nijverdal en omgeving zijn we al ruim vijftien jaar een begrip, als echt familiebedrijf.

Streekproducten

Bij bistro de Oale Ste vind je mooie gerechten zonder poespas, gemaakt van eerlijke streekproducten. De gastvrijheid van onze medewerkers maken eten bij bistro De Oale Ste tot een bijzondere belevenis in Nijverdal. Bij ons geniet je zeven dagen per week van een smakelijke lunch, gezellige borrel en een heerlijk diner. In de zomermaanden op ons terras! Vier je je feest bij ons? Dan verzorgen we de lekkerste hapjes en drankjes.

Ongedwongen

De Oale Ste staat voor persoonlijke aandacht, verse producten en een ongedwongen sfeer. Wij doen er alles aan om jouw lunch, diner of feest tot in de puntjes te verzorgen. Met onze speelvoorzieningen voor de kinderen zijn we daarnaast een heerlijke plek voor met de hele familie! Dus op naar de Oale Ste!

Overnachten om de hoek

Je kent het allemaal.. je hebt genoten van een heerlijke diner en hebt helemaal geen zin in die reis terug naar huis. Je wilt lekker neerploffen op die comfortabele bank. Daar hebben we dé oplossing voor: blijven overnachten vlak naast Bistro de Oale Ste. Makkelijker kan bijna niet. Bistro De Oale Ste ligt namelijk op hetzelfde terrein als De Noetselerberg, een heerlijke 5-sterren camping in Nijverdal. Je krijgt er het prachtige natuurgebied bij naast de deur bij voor de meest relaxte ervaring en een prachtig uitzicht vanuit je accommodatie. Na het diner kun je dus rollend naar huis… Klinkt perfect, toch?

Categorieën