De Brasserie

De Brasserie Glanerbrug is een brasserie met een speciaal 3-gangen menu concept. Zo is er voor ieder wat wils. Niet alleen voor lunch en diner zijn zij de beste plek om naartoe te gaan, maar ook voor feestelijke/zakelijke gelegenheden. Er is namelijk zaalhuur mogelijk.

De Brasserie Glanerbrug is een brasserie waar zowel geluncht als gedineerd kan worden. Voor het diner hanteren zij een speciaal concept voor een 3-gangen menu. Je hebt de keuze uit drie opties. Brons, zilver en goud. Brons kost €22,95, zilver kost €26,95 en goud kost €29,95. Op de menukaart staat aangegeven welke gerechten vallen onder de categorieën.

Daarnaast verhuren zij een zaal voor feestelijke gelegenheden of zakelijke gelegenheden. Dit is volledig gefaciliteerd.

Het restaurant wordt gerund door de broers Gabriel en Metin Aydin. Zij komen oorspronkelijk uit Glanerbrug en zijn opgegroeid in een echte horecafamilie. Er zijn dan ook nog andere familieleden aan het werk in Glanerbrug. In een ander pand aan de Gronausestraat runnen twee broers van Gabriel en Metin het restaurant Haifa. Van concurrentie is geen sprake, want de Brasserie heeft meer de focus op het echt dineren in het restaurant, waar bij Haifa vaker bestellingen worden afgehaald.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter