Stanilaus Brewskovitch

Deze brewpub is gevestigd in een voormalige kerk en heeft dezelfde publieke functia als zijn voorganger. Om het evangelie te verspreiden.. van ambachtelijk bier.

Naast de bar/craft-bierorgel is er een functionele brouwerij met een brouwcapaciteit van 500 liter, een craft-bierwinkel en een eigen Stanis Lounge met uitzicht op het centrum van Enschede. Ook in de patiotuin met (verwarmde) veranda kun je heerlijk tot rust komen.

Food

Goed bier en lekker eten gaan samen zoals.. nou, verdomd goed bier en lekker eten om je vingers bij af te likken. Van subtiele hapjes tot koken dat je rond de smaakpapillen zal smakken tot verrassende bier- en voedselcombinaties. Er is een wisselend menu afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid.

Music Craft Beer is Rock & Roll, een motto waar naar geleefd wordt. Muziek heeft Stanilaus altijd geinspireerd en speelt een belangrijke rol op hun eigen festivals. In de Brewpub zetten ze deze toewijding voort met intieme optredens van singer-songwriters tijdens de VrijnMiBiPS-evenementen, unplugged acts van rockbands met de Church Sessions en door opkomende muzikanten een podium te bieden.

voorzieningen

Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter