Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Landgoed Het Rheins

Landgoed Het Rheins is een veelzijdig horeca en recreatiebedrijf temidden van de Twense Landerijen. Naast het restaurant, ook partycentrum, kinderboerderij met speeltuin, evenemententerrein met outdoor mogelijkheden, klein vakantiepark met luxe boerderijwoningen.

Over Landgoed Het Rheins

Vier uw vakantie op Landgoed Het Rheins en geniet van de prachtige Twentse natuur! Sla op het park een balletje op de midgetgolfbaan en laat de kids lekker ravotten op de speeltoestellen. Daarnaast starten er vanaf het park diverse fiets- en wandelroutes die u kunt volgen. Tevens is landgoed Het Rheins zeer geschikt voor een personeelsfeest, bedrijfsuitje of groot bedrijfsevenement. Daarnaast beschikt Landgoed Het Rheins over 6 luxe vijfsterren boerderij appartementen.

Faciliteiten Landgoed Het Rheins Landgoed Het Rheins beschikt over een aantal faciliteiten waar u zich prima mee kunt vermaken. Beleef een heerlijke middag op de midgetgolfbaan of ga eens Disc Golfen! Bij Disc Golf moet de speler met een frisbee een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen.

Kinderfaciliteiten Landgoed Het Rheins De kids kunnen lekker ravotten op de speeltoestellen en ook is er een kinderboerderij aanwezig op Landgoed Het Rheins.

Restaurant Op Landgoed Het Rheins vindt u een restaurant waarbij met voorkeur wordt gekookt met streekeigen producten. De kaart wisselt per seizoen en er worden producten gebruikt die in dat seizoen te verkrijgen zijn. Ook kinderen zijn van harte welkom, naast gevarieerde kindermenu's beschikt het restaurant over een kinderhoek en kunnen kinderen spelen in de kinderboerderij.

Trouwlocatie Het Rheins heeft als officiƫle trouwlocatie alles in huis voor een onvergetelijke trouwdag. Of jullie bruiloft nou gevierd wordt met 10 of met 125 personen, Landgoed Het Rheins heeft altijd een passende ruimte met de juiste sfeer!

Omgeving Landgoed Het Rheins In de omgeving van Landgoed Het Rheins is genoeg te doen. Volg zeker eens een van de vele fiets- en wandelroutes en ontdek de prachtigste en natuurrijke plekjes van Twente. Daarnaast vindt u in de buurt een aantal attractieparken voor een leuke dag uit. Beleef bijvoorbeeld een geweldige tijd in Avonturenpark Hellendoorn of bezoek Attractiepark Slagharen. De gezellige steden Almelo en Hengelo liggen op slechts een kwartiertje rijden van Landgoed Het Rheins. Ga hier lekker winkelen en strijk neer op een van de vele terrassen.Laat u door onze koks culinair verrassen.

Openingstijden

maandag 11:00 - 20:00
dinsdag gesloten
woensdag 11:00 - 20:00
donderdag 11:00 - 20:00
vrijdag 11:00 - 20:00
zaterdag 11:00 - 20:00
zondag 11:00 - 20:00

Gedurende de winterperiode (oktober t/m maart) zijn de openingstijden van het restaurant: woensdag en donderdag geopend: 15:00 - 20:00 uur, vrijdag t/m maandag 12:00 - 20:00 uur.


Contact

Adres
Reinszijweg 1b
7468SL Enter
Telefoon
0547-383531
Online
www.het-rheins.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook