navigatie overslaan

Restaurant de Poppe

Zelden zo genoten! Dat is het gevoel dat de eigenaren van De Poppe aan hun gasten willen geven in het Grand Café, sfeervolle restaurant, de feestzalen, serre, op het knusse terras met uitzicht op de speeltuin of tijdens het verblijf op het recreatiepark. Welkom bij de Poppe!

Grand Café
Wie zin heeft in een goede kop koffie met wat lekkers, een pannenkoek, lunch of lunch, borrel of diner blijft na binnenkomst bij De Poppe gezellig hangen in het Grand café. Even bijkletsen, op adem komen na een fietstocht of een zakelijke ontmoeting? Voel je welkom!

Restaurant
Trakteer jezelf zo af en toe eens op een etentje buiten de deur. Lekker aanschuiven en genieten van al het heerlijks dat op tafel komt. Drankje erbij en onbezorgd samen zijn.

De koks laten je graag op verrassende wijze kennismaken met de culinaire kwaliteiten van De Poppe. Met veel passie en verse ingrediënten serveren ze traditionele gerechten met de bite van nu. Steeds een andere menu voor een vriendelijke prijs.

Zalen
Of een feest een feest wordt hangt natuurlijk af van het gezelschap. Maar die feeststemming kan wel aangewakkerd worden. Met sfeervolle feestzalen, lekker eten en drinken en ervaren personeel. De Poppe beschikt over meerdere zalen voor een klein gezelschap of een grote bruiloft. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wil je meer weten of het Recreatiepark de Poppe met camping? Deze informatie vind je hier.

Categorieën