Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

High tea in Twente

Twente is een uitstekende locatie voor liefhebbers van high tea of een heerlijke lunch. Hier zijn heel wat fijne adresjes voor een goede koffie, heerlijke brunch of lekker tussendoortje. In Twente wordt de high tea, net als vroeger, gebruikt door vrouwen om bij te praten tijdens een vriendinnendag of een moeder-dochtermiddag. Ook mannen hebben de deze gezelligheid ontdekt. Met de verschillende variaties is er altijd een high tea die bij jouw gezelschap past.

High tea in Twente

Lekker stiekem snoepen

Gezellig met een pot thee aanschuiven in een knusse tearoom voor een vriendinnendag. Het theekransje hoort helemaal thuis tussen de damesuitjes. De verschillende tearooms hebben allemaal hun eigen uitstraling. Toch krijg je overal hetzelfde gevoel als je binnen loopt. De kleine tafeltjes, ronde theepotten, schattige prikkers in kleine stukjes sandwich en de geuren van verschillende soorten dampende thee zorgen voor de knusse en gezellige ambiance die zo kenmerkend is voor een high tea. Zoek snel jouw favoriete tearoom voor een geslaagd vriendinnenuitje.