navigatie overslaan

Theehuis Dennenoord

Theehuis Dennenoord is een landelijk gelegen sfeervol houten pand in de bosrijke omgeving tussen Vasse en Ootmarsum, ook wel bekend als één van de mooiste gebieden in Twente.

Het Theehuis is georiënteerd op de traditionele Engelse keuken, van ontbijt tot aan de originele High Tea & Afternoon Tea. Een ideale plek om uit te rusten na een heerlijke wandeling of fietstocht. Voor mensen die in deze omgeving vakantie willen vieren beschikken ze eveneens over goede faciliteiten. Op het erf bevinden zich enkele gezellig ingerichte vakantiehuisjes voor 2 en 6 pers.

De winkel

In de winkel mixen diverse stijlen door elkaar heen: Van traditioneel Engels tot Oosters chic. Het verbindende element is eigenlijk altijd het landleven gevoel dat zich vertaalt in bijvoorbeeld serviezen en woonaccessoires.

Afternoon Tea

Zij serveren de traditionele Afternoon Tea met o.a. scones, geserveerd met dikke room en jam, sandwiches en tea sweets.

High Tea

De High Tea is de specialiteit van het huis. Een echte theemaaltijd met naast de scones, teabread, sandwiches en taart ook diverse hartige lekkernijen. tevens wordt u hier verrast met een voorgerecht geïnspireerd op het seizoen.

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Voor actuele informatie en reserveren www.theehuisdennenoord.nl

Vakantiehuisjes

Info over de vakantiehuisjes: www.vakantiehuisjesdennenoord.nl

Categorieën