navigatie overslaan

Grand Café Smit

Midden in het centrum van Losser gelegen. Een oud pand met een geweldige uitstraling. Een serre geheel in stijl bij het oude pand, waar je heerlijk kunt genieten van de goede dingen van het leven.

Een familiebedrijf

Familiebedrijf sinds 1810 en een begrip in Losser en omstreken, dat is Grand Café Smit. Een ruim terras met speelgelegenheid voor kinderen. In het hart van dit mooie pand, zit nu IJssalon “De Koale Kant”. Hier kan men terecht voor een overheerlijk schepijsje. Al het schepijs wordt zelf gemaakt. Elke week een wisselend assortiment aan smaken. De ijssalon is van april t/m september dagelijks geopend.

Arrangementen en buffetten

Zoals het een dorpsgelegenheid betaamt heeft Smit een rijk verenigingsleven en is het een ideale locatie voor een feest of partijtje. In overleg is alles mogelijk, al dan niet in combinatie met bepaalde arrangementen en/of buffetten. Achterin de tuin biedt The Cottage de gelegenheid voor het vieren van een feestje in een niet al te groot gezelschap (30 tot 45 personen). The Cottage werkt op basis van selfservice.

In de serre aan de achterzijde kun je heerlijk genieten van een lunch, a la carte of gewoon even relaxen.

Kortom: publiek van jong tot oud voelt zich thuis bij Grand Café Smit. Tevens beschikken ze over vier oplaadpunten, direct bij de fietsenstalling, voor elektrische fietsen/scooters.

Categorieën