Hanninkshof

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Hanninkshof is gevestigd aan de rand van Enschede, in Usselo. Dit sfeervolle restaurant biedt voor plaats aan ongeveer 60 gasten.

Restaurant Hanninkshof verzorgt graag je diner, jubileum, verjaardag, huwelijk of vergadering met culinaire hoogstandjes en de bekende Twentse gastvrijheid. Hanninkshof beschikt over verschillende ruimtes om je van dienst te kunnen zijn. Lunchen is mogelijk op afspraak. Daarnaast kun je bij Hanninkshof terecht voor feesten, vergaderingen, maar ook voor condoleance-bijeenkomsten.

Op de kaart staan veel gerechten die worden samengesteld met producten uit de eigen streek. Door de open keuken kun je zien hoe het gerecht van jouw keuze wordt bereid. Sommelier Sabine Hof adviseert je graag over de beste wijn bij elk gerecht.

Private Dining
Hanninkshof beschikt over een "huiskamer", hier kunnen gezelschappen tot 25 personen in een huiselijke sfeer dineren. In een ongestoorde sfeer kun je genieten van het heerlijke eten en het gezelschap.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Of bekijk de website www.hanninkshof.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 17:00 - 21:00
woensdag 17:00 - 21:00
donderdag 17:00 - 21:00
vrijdag 17:00 - 21:00
zaterdag 12:00 - 21:00
zondag 12:00 - 21:00

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
Faciliteiten
  • Terras
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter