High tea in Wierden

Twente is een uitstekende locatie voor liefhebbers van high tea of een heerlijke lunch. Hier zijn heel wat fijne adresjes voor een goede koffie, heerlijke brunch of lekker tussendoortje. In Twente wordt de high tea, net als vroeger, gebruikt door vrouwen om bij te praten tijdens een vriendinnendag of een moeder-dochtermiddag. Ook mannen hebben de deze gezelligheid ontdekt. Met de verschillende variaties is er altijd een high tea die bij jouw gezelschap past.

High tea in Twente

Lekker stiekem snoepen

Gezellig met een pot thee aanschuiven in een knusse tearoom voor een vriendinnendag. Het theekransje hoort helemaal thuis tussen de damesuitjes. De verschillende tearooms hebben allemaal hun eigen uitstraling. Toch krijg je overal hetzelfde gevoel als je binnen loopt. De kleine tafeltjes, ronde theepotten, schattige prikkers in kleine stukjes sandwich en de geuren van verschillende soorten dampende thee zorgen voor de knusse en gezellige ambiance die zo kenmerkend is voor een high tea. Zoek snel jouw favoriete tearoom voor een geslaagd vriendinnenuitje.

Help! Geen bereik

Bij Theehuis Dennenoord is slecht mobiel bereik en de WiFi doet het ook niet altijd even goed. Dat is een groot voordeel. Er is een gezin dat hier regelmatig komt, zodat ze even met hun kinderen kunnen bijpraten. Het is een plek van rust. Het eeuwige ‘moeten’ dat in onze maatschappij heerst, valt hier weg. Iedereen voelt zich welkom. Oud, jong, arm of rijk. Je mag hier zijn wie je bent. Met 43 soorten thee, de lekkerste high tea of afternoon tea en álles huis gemaakt is het hier heerlijk vertoeven.