High tea

High tea

High tea Twente

Twente is een uitstekende locatie voor liefhebbers van high tea of een heerlijke lunch. Hier zijn heel wat fijne adresjes voor een goede koffie, heerlijke brunch of lekker tussendoortje. In Twente wordt de high tea, net als vroeger, gebruikt door vrouwen om bij te praten tijdens een vriendinnendag of een moeder-dochtermiddag. Ook mannen hebben de deze gezelligheid ontdekt. Met de verschillende variaties is er altijd een high tea die bij jouw gezelschap past.

High Tea op een uniek Twents Landgoed

Landgoed Warmelo

Middeleeuws Kasteel in Diepenheim met opengestelde tuinen. In het verleden heeft Prinses Armgard, de moeder van Prins Bernhard, hier gewoond.

lees meer

Koetshuis Singraven

Een eindeloze oprijlaan, een majestueuze toegangspoort en een historische havezate met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw: Welkom bij het Koetshuis op het landgoed Singraven.

lees meer

Landgoed De Wilmersberg

Landgoed De Wilmersberg: hèt landgoed van Twente. De ligging van het voormalige landhuis van een Twentse textielfamilie is fantastisch.

lees meer

Top 3 pittoreske theehuizen

Theehuis Dennenoord

Theehuis Dennenoord is een landelijk gelegen sfeervol houten pand in de bosrijke omgeving tussen Vasse en Ootmarsum, ook wel bekend als één van de mooiste gebieden in Twente.

Pension en Engels theehuis de Hoestinkhof

Pension en Engels theehuis De Hoestinkhof is gevestigd in een oude verbouwde boerderij in de buurtschap Stokkum, behorende bij Markelo op het Twentse platteland.

Theeschenkerij Engels` Tuin

In het stadspark van Ootmarsum is Engels’ Tuin gelegen. Een prachtig monumentaal pandje waar genoten kan worden van een kopje thee of kopje koffie onder het genot van huisgemaakt gebak.

Populair vriendinnenuitje

Gezellig met een pot thee aanschuiven in een knusse tearoom voor een vriendinnendag. Het theekransje hoort helemaal thuis tussen de damesuitjes. De verschillende tearooms hebben allemaal hun eigen uitstraling. Toch krijg je overal hetzelfde gevoel als je binnen loopt. De kleine tafeltjes, ronde theepotten, schattige prikkers in kleine stukjes sandwich en de geuren van verschillende soorten dampende thee zorgen voor de knusse en gezellige ambiance die zo kenmerkend is voor een high tea. Zoek snel jouw favoriete tearoom voor een geslaagd vriendinnenuitje.