Lunch

 • Museum No Hero

  Museum No Hero

  Op 15 april 2018 opent een nieuw kunstmuseum zijn deuren: Museum No Hero. Het museum heeft een vaste collectie en wisselende tentoonstellingen op het gebied van internationale kunst.

  locatie
  Hengelosestraat 2, 7491BR Delden
 • Lunchroom Bij Saartje

  Lunchroom Bij Saartje

  Bij Saartje vindt u bij uitstek de gemoedelijke sfeer voor een uitgebreide high-tea. Onder het genot van zoete en hartige lekkernijen kan onbeperkt thee (en voor de liefhebbers ook koffie) gedronken worden in verrassende smaken van over de hele wereld.

  locatie
  De Sluis 8, 7681KB Vroomshoop
 • Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins is een veelzijdig horeca en recreatiebedrijf temidden van de Twense Landerijen. Naast het restaurant, ook partycentrum, kinderboerderij met speeltuin, evenemententerrein met outdoor mogelijkheden, klein vakantiepark met luxe boerderijwoningen.

  locatie
  Reinszijweg 1b, 7468SL Enter
 • Rijksmuseum Twenthe

  Rijksmuseum Twenthe

  Het Rijksmuseum Twenthe heeft de rijkste en de mooiste kunstcollectie van Oost Nederland. Geniet van de wisselende tentoonstellingen van hedendaagse-, moderne- en klassieke kunst.

  locatie
  Lasondersingel 129-131, 7514BP Enschede
 • B & B Het Wierdense Veld

  B & B Het Wierdense Veld

  Tussen Wierden en Hellendoorn kunt u genieten van het prachtige natuurgebied Het Wierdense Veld. De familie Elbert ontvangt u met een warm welkom: ALS U GENIET, GENIETEN WIJ OOK!!!

  locatie
  Dalkruid 31, 7443 LE Wierden
 • Theehuys Grimberg

  Theehuys Grimberg

  Het Theehuys ligt aan de imposante poort van het voormalige kasteelgebied, omringd aan alle kanten door eeuwenoude beukenbomen. Hier kunt u in een unieke omgeving genieten van overheerlijke appeltaart of van een huisgemaakte soep.

  locatie
  Grimbergerweg 5, 7467PR Notter
 • Melkgeitenbedrijf Veelers

  Melkgeitenbedrijf Veelers

  Bij Melkgeitenbedrijf Veelers beleef en ervaar je het platteland echt! Bekijk bijvoorbeeld de geiten vanuit de bijzondere skybox. Op het bedrijf is tevens een Rustpunt gevestigd, waar men altijd iets kan drinken op het terras of in de Schöppe.

  locatie
  Vondersweg 2, 7496PM Hengevelde
 • Theehuis Dennenoord & Restaurant The Barn

  Theehuis Dennenoord & Restaurant The Barn

  Theehuis Dennenoord is een landelijk gelegen sfeervol houten pand in de bosrijke omgeving tussen Vasse en Ootmarsum, ook wel bekend als één van de mooiste gebieden in Twente.

  locatie
  Vasserweg 37, 7638PK Nutter
 • Buitencentrum Hessenheem

  Buitencentrum Hessenheem

  Hessenheem is een groen bungalowpark in Markelo. Comfort, privacy en rust staan hier hoog in het vaandel. Er is voor ieder wat wils!

  locatie
  Potdijk 8, 7475SL Markelo