navigatie overslaan

B&B - Groepsaccommodatie en Engels theehuis de Hoestinkhof

De Hoestinkhof is een voormalige boerderij waar je nu heerlijk kunt overnachten in de sfeervolle Bed and Breakfast. Naast de B&B vind je het Engelse theehuis, hier wordt Twentse gezelligheid gecombineerd met Home made Engelse lekkernijen.

Engels Theehuis
In het gezellige theehuis kun je uren bijkletsen met geurende potten thee en huisgemaakte taart of een echte Engelse Hightea. Met uitzicht over de akkers even uitrusten op het terras onder de oude eiken of in het theehuis. Eerst even wandelen? Dat kan, er zijn diverse wandelingen vanaf 3,3 km.

Bed and Breakfast/Groepen
Daar waar vroeger de koeien stonden, zijn nu tien tweepersoonskamers gerealiseerd. Je kunt één kamer huren, maar ook alle kamers als groepsaccommodatie. De ontvangst is altijd persoonlijk en gastvrij.

In het voormalige bakhuis zijn onlangs drie ruime kamers gerealiseerd. Alle kamers hebben een landelijke uitstraling en zijn sfeervol, onder andere door de eiken gebinten. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: ruime inloopdouche, tv, vloerverwarming, riante bedden (2.10). Je kunt gebruik maken van de koffie en thee faciliteiten op de kamer.

De kamers zijn genoemd naar de laatste boers Hungerink die op de Hoestink boer waren. Jan Hendrik en Hendrik Jan zijn de kamers op de begane grond en 't Hungerink is de bovenverdieping.

Startpunt wandel- en fietsnetwerk
Wist je dat voor op de parkeerplaats van De Hoestinkhof een startpunt is ingericht voor zowel het wandel- als het fietsnetwerk.

Dagje uit
De Hoestinkhof is centraal gelegen in de buurtschap Stokkum, nabij Markelo. In de nabije omgeving vind je de plaatsen Diepenheim, Rijssen, Lochem en Holten waar je prima naar toe kunt fietsen. De Holterberg is ook een absolute aanrader om naar te toe gaan en op relatief korte afstand.

Waan je in zuid Engeland, zie dat glooiende landschap en ruime tuin. Zeker een genot met een etagère met home made scone-sandwiches en andere lekkere dingen. Een geurende pot echte thee maakt het geheel compleet. even rustig genieten. Maar koffiedrinkers zijn ook welkom hoor.

Categorieën