Délifrance

Al meer dan 30 jaar is Délifrance dé specialist op het gebied van Franse bakkerijproducten, vervaardigd volgens authentiek Franse recepturen en bereid met natuurlijke ingrediënten. Of u nu een professionele gebruiker bent óf consument, met Délifrance geniet u van echt Franse specialiteiten!

Délifrance heeft een uitgebreide menukaart.

Belegde Baguettes: of het nu gaat om Franse kaas of een luxe salade, de medewerkers van Délifrance beleggen vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten zoals croissants en bucherons met allerhande belegsoorten.

Provencettes: een provencette is de Franse variant van de tosti. Deze variant wordt rijkelijk en vers belegd op een stokbrood met provencaalse kruiden. U bent gegarandeerd van een bijzondere ervaring.

Maaltijdsalades: probeer eens één van de verrukkelijke maaltijdsalades. Deze maaltijdsalades worden vers bereid met de beste ingrediënten.

Diverse drankjes (warm/koud): het is ook mogelijk om drankjes te laten bezorgen. Zoals vers geperste sappen, smoothies, frisdranken, koffie en/of thee.

Hartig & Zoet (viennoiserie & traiteur): Viennoiserie producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten maar, omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van viennoiserie zijn de croissant, het chocoladebroodje en het rozijnenbroodje.

Het uitgebreide traiteur assortiment bestaat uit hartig gevulde croissants met bijvoorbeeld kaas of ham-kaas, quiches, saucijzenbroodjes, kaasbroodjes etc.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Openingstijden

maandag 12:00 - 16:30
dinsdag 10:00 - 16:30
woensdag 10:00 - 16:30
donderdag 10:00 - 16:30
vrijdag 10:00 - 16:30
zaterdag 10:00 - 16:30
zondag gesloten

Winteropeningstijden: maandags van 12.00 tot 16.30. De rest van de week van 10.00 tot 16.30 uur. Koopzondagen van 13.00 tot 16.30u


voorzieningen

Ligging
  • In het centrum

Tip je vrienden

facebook twitter