navigatie overslaan

Lunchroom Bij Saartje

Bij Saartje vindt u bij uitstek de gemoedelijke sfeer voor een lekker bakkie koffie, een uitgebreide high-tea, een lekkere lunch of een stevige warme maaltijd.

Men vraagt vaak waarom voor de lunchroom de naam "Bij Saartje" is gekozen. We leggen dan uit dat het vooral het gevoel is dat "Bij Saartje" oproept. Je denkt dan direct aan dat opgeschonken kopje koffie aan de keukentafel, bij de potkachel, gezellig en lekker warm, met een eigengebakken koekje uit de trommel, rood-wit geblokt tafelkleed, boerenbont servies, en maar keuvelen over, ja, over wat eigenlijk.

Kortom, die goeie ouwe tijd met ouderwetse gezelligheid, soms bij het kneuterige af. U kunt ons niet blijer maken dan bij het bekijken van onze bonte verzameling spullen uit te roepen "oh ja, die hadden m'n grootouders vroeger ook".

Het is precies wat u mag verwachten. Eigen gebakken appeltaart op de kaart, een boeren gehaktbal, een broodje kaas, en een warm bakkie koffie in een ongedwongen sfeer.

Laat u niet in de war brengen door het industrieterrein waarop de lunchroom is gevestigd (nee, u zou het daar niet zo 123 verwachten), parkeer gewoon de auto of de fiets, ga de bedrijfshal binnen, en laat u bij binnenkomst verrassen. Graag tot ziens!

High Tea

Bij Saartje vindt u bij uitstek de gemoedelijke sfeer voor een uitgebreide high-tea. Onder het genot van zoete en hartige lekkernijen kan onbeperkt thee (en voor de liefhebbers ook koffie) gedronken worden in verrassende smaken.

Zo lekker gemoedelijk “aan de keukentafel” leent de high-tea zich uitstekend voor familie, vrienden of collega’s om bij te kletsen, om gezellig met elkaar een spelletje te doen (wanneer heeft u voor het laatst gescrabbled?) of muziek te luisteren of te spelen. Onze vleugel is op toon en voor de liefhebber bespeelbaar.

Graag van tevoren even reserveren zodat er tijd is voor de culinaire voorbereidingen.

Nee, Bij Saartje zit niet in het centrum, dus als u het industrieterrein oprijdt en denkt “zit ik wel goed”, ja, dan zit u goed. Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Even lekker aan de koffie met Saartje's appeltaart met slagroom. Of aan een cappuccino met een niet-op-de-kaart-taartje. Lunchen met een traditioneeltje (12-uurtje bijvoorbeeld) of een specialiteit (broodje Bromsnor). Of liever aan een stevige warme maaltijd (zoals een boerenschnitzel). En ondertussen lekker rondneuzen, kijken, selfies maken, lezen of een spelletje doen. Het kan allemaal Bij Saartje in Vroomshoop!

Categorieën