Ibiza Almelo

Op het Amaliaplein is in februari 2015 de nieuwe club annex restaurant annex lounge 'Ibiza Almelo' geopend.

Restaurant IBIZA is de perfecte plek voor foodlovers. IBIZA heeft een hippe en nieuw Europese keuken waar u kunt genieten van een uitgebreid diner tot een lekkere daghap. Start alvast bij een van de seizoensgebonden, pure gerechten en geniet van het comfort en de warme sfeer in IBIZA.

Bij IBIZA kunt u tevens terecht voor een verrassende en uitgebreide bits & bites kaart. Naast de gevarieerde gerechten biedt het restaurant ook een breed wijnassortiment aan. Wilt u echt in de sfeer van Ibiza komen, probeer dan eens de huiscocktail ''Tinto de verano'' of het anijslikeur Hierbas, een typische lokale drank van het eiland Ibiza.

Op de clubavonden ''vrijdag, zaterdag en zondag'' wisselen vaste DJ's elkaar af. Met muziekstijlen zoals jazz, latin, urban house en deep house zorgt club IBIZA ieder weekend weer voor nieuwe ervaringen. De minimum toegangsleeftijd voor de vrijdag- en zaterdagnacht is 21 jaar. Voor de zondagavond zijn gasten, na afloop van het diner, vanaf 18 jaar welkom voor het club gedeelte.

Behalve voor een diner kunt u tevens reserveren voor andere gelegenheden. Reserveren kan telefonisch of per e-mail: 0546 769 199 info@ibiza-almelo.nl.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 16:00 - 01:00
donderdag 16:00 - 01:00
vrijdag 14:00 - 04:00
zaterdag 14:00 - 04:00
zondag 14:00 - 01:00

De openingstijden zijn nog niet bekend!


voorzieningen

Ligging
  • In het centrum

Tip je vrienden

facebook twitter